Denisa de la Bambi a ales tratamentul cosmetic ProSkin si LED

Data publicare: 02/01/2014
Ultima actualizare: 10/07/2019

Vedetele recomanda tratamentele faciale din centrele Nomasvello, care le pun frumusetea naturala in valoare.

Daca sora sa, Raluca, a inceput tratamentul de epilare definitiva cu IPL pentru a scapa de pilozitatea nedorita, Denisa a optat pentru terapiile faciale inovatoare efectuate de specialistii No+Vello. Acestea sunt eficiente de la prima sedinta si o ajuta sa scape de micile imperfectiuni ale pielii, precum: punctele negre, urmele de acnee sau excesul de sebum, aparut ca urmare a unei diete haotice si a poluarii.

Denisa nu rateaza nicio sedinta de rasfat facial, tratamentul ei preferat fiind curatarea faciala in profunzime ProSkin, cu ultrasunete si energie galvanica. In timpul fiecarei sedinte tenul ei este demachiat si apoi curatat cu blandete si fara nicio durere printr-o spatula cu ultrasunete. Acestea aduc murdaria din stratul profund al pielii la suprafata, eliminand-o. Ulterior, curentul galvanic stimuleaza crearea de noi celule de colagen si elastina, pentru un ten fresh, cu aspect intinerit.

Pentru maximizarea rezultatelor, Denisa combina terapia ProSkin cu tratamentul facial nutritiv LED+Esthetic.  Specialistul Nomasvello aplica produsul profesional Dermactif cu colagen, menit a umple ridurile fine si de expresie si de a reda supletea si fermitatea pielii. Actiunea nutritiva a produsului este accelerata de diodele emitatoare de lumina, care stimuleaza microcirculatia si care efectueaza drenajul limfatic, eliminand toxinele de la nivelul organismului.

In doar 40 minute se obtine un ten fara imperfectiuni, cu aspect rejuvenat.

Clientii Nomasvello beneficiaza de un pret redus cu 50% la tratamentele cu tehnologiile ProSkin si LED. Fidelitatea se rasplateste!

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Imagine alb negru cu o fata tanara si atractiva intr-un costum de baie cu o mana la ceafa si cealalta in sold