Specialistul Nomasvello a declarat pentru cefacemimi.ro ca o piele frumoasa este o piele hidratata. Descopera beneficiile apei si a acidului hialuronic pentru tenul tau!

Saloanele de infrumusetare Nomasvello pun la dispozitia clientilor tratamente inovatoare de hidratare faciala in profunzime, pentru un ten sanatos, cu aspect intinerit:

tratamente flash, de o zi, care combina terapiile-minune cu produse profesionale pe baza de vitamine si acizi naturali proprii pielii

– tratamente de 21 zile, special conceput pentru tenul matur, care implica o suita de tratamente faciale inovatoare, precum si aplicarea de geluri, masti si fiole cu substante active.

Ambele tratamente au la baza curatarea faciala in profunzime ProSkin, cu ultrasunete si energie galvanica, precum si produse pe baza de colagen si acid hialuronic, considerat si “fantana tineretii”, gratie efectului sau intens hidratant.

Ingrijeste-ti frumusetea naturala cu ajutorul specialistilor din centrele No+Vello si a produselor profesionale inovatoare cu rol de hidratare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!

Da LIKE paginii noastre de Facebook, pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii.