Bloggerul Stefania Medelet a inceput la Nomasvello epilarea definitiva pentru fata si a dorit sa filmeze una dintre sedinte, pentru a arata tuturor celor interesati cum decurge un astfel de tratament.

In primul rand, ea a respectat indicatiile oferite de specialistul Nomasvello:

  • nu s-a expus la soare cu cel putin 3 zile inainte de sedinta
  • nu a consumat medicamente in ziua programarii
  • nu si-a smuls parul cu cel putin 3 zile inainte de sedinta

Specialistul Nomasvello a eliminat impuritatile de la nivelul fetei, a ajustat lungimea firului de par, astfel incat sa aiba intre 1-3 mm si a acoperit buzele si alunitele, care ar fi putut atrage lumina intens pulsata, prin continutul lor ridicat de melanina, substanta care da culoare firului de par. Ulterior, operatorul a inceput aplicarea treptata a benzilor de gheata, alternand aceasta actiune cu tratamentul de IPL. Flash-urile luminoase nu implica durere, nici disconfort, zona tratata fiind amortita prin benzile inghetate.

Sedinta a durat circa 10 minute, iar la finalul parul aflat in faza anagena (de crestere) a fost distrus in proportie de 30%. De la sedinta la sedinta firele vor fi mai deschise la culoare, mai rare si mai subtiri, pana se vor elimina, prin sesiuni succesive cu IPL, efectuate lunar.

Puteti citi intreg testimonialul Stefaniei Medelet aici: http://bit.ly/279TB85

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!