Frumoasa cantareata Adina (Heaven) a recunoscut ca apeleaza la tratamente cosmetice. Si pentru ca vrea ce e mai bun pentru pielea ei, este clienta centrelor Nomasvello, lideri mondiali in terapii cu IPL.

IPL-ul ( lumina intens pulsata) este o alternativa neinvaziva la operatiile chirurgicale, tratand imperfectiuni ale tenului, precum petele, acneea si chiar ridurile. Un astfel de tratament denumit de specialistii Nomasvello “rejuvenare faciala”  are rezultat inca de la prima sedinta, dar sunt recomandate  6-12 sesiuni efectuate o data la trei saptamani pentru un efect WOW.

Tot prin tehnologia cu IPL se efectueaza si tratamentul de epilare definitiva, prin care circa 80% din foliculii pilosi sunt distrusi complet. Sunt necesare 8-12 sedinte pentru a scapa definitiv de grija epilarii si pentru a avea o piele neteda si fina, ca de bebelus.

Adina are vesti bune pentru toti cei interesati de tratamentele cu IPL: centrele Nomasvello ofera testarea gratuita a serviciilor si consultanta personalizata, in functie de tipul de ten si de par al fiecarui client.

Frumusetea se ingrijeste la Nomasvello!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!