Pastreaza-ti pielea frumoasa si in sezonul rece cu tratamentele cosmetice din centrele Nomasvello. Urmeaza recomandarile specialistului pentru a radia de Sarbatori.

Din cand in cand apelati la serviciile de infrumusetare ale unui salon sau centru de beauty. Fie pentru o curatare faciala, fie pentru a obtine un ten hidratat si a atenua ridurile super fine, daca apelezi la specialisti in domeniu poti obtine rezultate pe care acasa nu le-ai putea avea: indepartarea in profunzime a impuritatilor din piele si a punctelor negre fara a fi afectata tesutul. Se vor elimina celulele moarte si se va reactiva circulatia din zona prin stimularea formarii de colagen si regenerarii celulare.

Un astfel de tratament este ProSkin si il puteti gasi in centrele specializate Nomasvello. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficienta a ultrasunetelor si a energiei galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele, dar in special indicat pentru cea deshidratata, cu riduri sau pentru cea ‘lasata’.”

Citeste AICI intregul articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!