Totul despre epilarea definitiva cu binecunoscutul blogger Ioana Grama!

Ioana se epileaza definitiv la Nomasvello Cluj pe mai multe zone si, dupa primele sedinte, a dorit sa-si informeze cititorii cu privire la beneficiile acestui tratament.

In centrele Nomasvello epilarea definitiva se realizeaza cu tehnologia IPL- lumina intens pulsata este condusa catre radacina de culoarea firului de par si radacina este distrusa, pentru a nu mai da nastere la noi foliculi de par. Firele distruse nu mai reapar.

O sedinta are pretul fix si unisex, de 135 lei/zona.

Un tratament complet implica 8-12 sedinte, efectuate cate una pe luna sau la 6-8-10 saptamani, pe masura ce tratamentul inainteaza, pentru ca firele vor creste mai greu, mai rare si mai subtiri de la sedinta la sedinta. Numarul de sedinte necesare difera de la persoana la persoana, in functie de: tipul de par si de piele, sex, varsta, status hormonal, medicamentatie, respectarea indicatiilor, etc.

Detalii complete se regasesc pe www.nomasvello.ro

 

2 thoughts on “Epilarea Definitiva pe intelesul tuturor- cu Ioana Grama

    • Georgiana Trancă says:

      Da, asa este. O sedinta epilare definitiva fata complet este doar 135 lei. Va asteptam cu drag la o testare gratuita, pentru detalii complete si un plan de tratament personalizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!