Fashion Doctor a anuntat lansarea procedurii de epilare definitiva pe piele bronzata, tratament disponibil in centrele Nomasvello, invitand cititorii la concurs.

“SUN&SAFE este cea mai noua tehnologie IPL dezvoltata in cadrul departamentului de R&D Nomasvello (cercetare & dezvoltare) cu scopul de a epila cu aceeasi eficienta si zonele corpului care au fost expuse la soare. Multumita acestui sistem inovativ, toate centrele No+Vello® din lume ofera tratamente de epilare si pe pielea expusa razelor soarelui sau altor raze UV. Lumina, special filtrata sa nu dauneze tesutului deja afectat de razele solare, ofera o epilare definitiva eficienta si sigura, pielea fiind imediat hidratata de operatoarea IPL cu lotiunea hidratanta No+Vello, astfel incat sa se asigure protectie impotriva uscarii pielii si o senzatie placuta de catifelare. Tratamentele sunt oferite la acelasi pret ca in cazul epilarii IPL clasice, adica 135 lei pe zona si sedinta”.

Puteti citi articolul complet AICI.

Vino sa testezi gratuit tratamentul de epilare definitiva cu tehnologia Sun&Safe in oricare din centrele Nomasvello si vei primi servicii de calitate, eficiente de la prima sedinta si efectuate de specialisti IPL instruiti dupa un training international.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!