”Toți oamenii își pot depăși condiția și pot dobândi succesul, dacă sunt pasionați și dedicați cauzei lor. -Nelson Mandela

Camelia a fost dintotdeauna pasionata de stomatologie, motiv pentru care si-a dorit dintotdeauna sa aiba un cabinet de specialitate in Falticeni, pentru ca locuitorii din oras sa beneficieze de servicii premium de igiena si profilaxie dentara.

Din dorinta de a oferi mereu pacientilor servicii inovatoare, cu ultimele tehnologii in domeniu, a cautat pe Internet materialele necesare pentru a-si deschide propriul cabinet. In cautarile ei din online a descoperit tratamentul de albire dentara BIO din centrele Nomasvello, o procedura total non-invaziva, doar cu ingrediente organice.

Cercetand mai indeaproape serviciile Nomasvello, Camelia a descoperit ca acest brand era o franciza de infrumusetare, cu totul inclus, inclusiv cu aparatura necesara albirii bio a dintilor.

A realizat ca achizitia unei francize i-ar putea creste si notorietatea serviciilor de igiena dentara, asa ca a semnat contractul in scurt timp de la prima vizita la sediul Nomasvello.

Sistemul de franciză te duce direct în ”miezul” business-ului, te ajută, te îndrumă. Pot spune ca este, intr-adevar, o afacere la cheie”, este de parere Camelia.  Ea a avut curajul de a trece rapid de la statutul de angajat la cel de angajator, desi recunoaste ca primele luni au fost mai dificile.

Insa, a reusit sa atinga succesul, pentru ca a avut incredere in afacere, si-a urmarit obiectivele, nu e plecat urechea la critici si prejudecati si, mai ales, si-a urmat intuitia.

Camelia considera ca oricine poate fi antreprenor, daca e deschis la nou si e dispus sa investeasca timp si energie in propriul business.

 

Daca si tu vrei sa fii un antreprenor de succes precum Camelia,  solicita acum mai multe informatii despre Franciza Nomasvello, nr. 1 in lume, fie pe e-mail: office@nomasvello.ro sau la telefon: 0733 606 700.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!