Sambata, 26 martie 2016, a avut loc inaugurarea Nomasvello Micro 19 Galati, la care au participat numerosi galateni dornici sa testeze GRATUIT Epilarea Definitiva cu IPL.
Brandul No+Vello este Lider Mondial in tratamente cosmetice cu IPL si ofera servicii premium de ingrijire faciala si corporala, cu rezultate de la prima sedinta.
Pe langa Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, centrul din Micro 19 pune la dispozitia clientilor terapii inovatoare cu tehnologia LED+Esthetic, care actioneaza prin Photocare. Astfel, se trateaza celulita, pielea lasata, tenul cu probleme, dar si dantura, prin terapia cu LED realizandu-se singurul tratament de albire dentara BIO fara efecte secundare, doar pe baza de substante naturale.
Mai mult, Nomasvello Micro 19 Galati ofera galatenilor o alternativa rapida, sigura si fara durere la curatarea faciala clasica, prin terapia ProSkin, cu ultrasunete si energie galvanica.
Toti clientii beneficiaza Gratuit de consultanta si de diagnoza faciala, comunitatea Nomasvello beneficiind de puncte pe cardul de fidelitate, de oferte lunare atractive si de abonamente cu pana la 33% discount fata de pretul de lista.

Descopera totul despre noul centru Nomasvello Micro 19 Galati aici.

Frumusetea se ingrijeste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!