Nomasvello, brandul Nr. 1 in Lume in Tratamente Cosmetice cu IPL deschide primul salon de infrumusetare in Arad, maine, 26 martie, de la orele 12, in Atrium Mall, etaj 1.
Centrul Nomasvello Arad a pregatit o petrecere de inaugurare memorabila, cu sampanie, surprize dulci si invitati de seama.
Toti vizitatorii vor beneficia GRATUIT de: testarea epilarii definitive cu IPL, o diagnoza faciala Woodlamp si de testarea produselor profesionale No+Vello.
Salonul Nomasvello Arad ofera servicii de ingrijire premium la preturi promotionale. Pana pe 26 aprilie clientii se vor bucura de 2 sedinte epilare definitiva la pret de 1, pe oricare zona, la alegere dintre axila, inghinal sau mustata. Mai mult, la fiecare 3 prieteni adusi la centru clientii beneficiaza gratuit de inca o sedinta de epilare definitiva (axila, inghinal,fata). In plus, la prima tranzactie financiara la centru vizitatorii intra in comunitatea No+Vello, prin cardul de fidelitate Nomasvello, care le ofera bani inapoi sub forma de puncte, pentru efectuarea gratuita a tratamentelor preferate.

Sambata este si aniversarea Atrium Mall, care implineste 6 ani de activitate, deci ai si mai multe motive de sarbatoare!

Viziteaza Nomasvello Arad:

Adresa: Atrium Mall, Etajul 1, Calea Aurel Vlaicu nr. 10 – 12, Arad
Telefon: 0357 444 888; Mobil: 0785 286 256
Email: arad@nomasvello.ro
Program de lucru: Luni – Duminica: 10:00 – 22:00

Detalii complete despre centru se regasesc aici: http://bit.ly/1RkmmrD

Frumusetea se ingrijeste in centrele Nomasvello.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!