Pentru a fi mai aproape de tine, brandul Nomasvello, Lider Mondial in Epilare Definitiva si Terapii Faciale cu IPL deschide un al doilea salon de infrumusetare in Galati, in Micro 19!

Evenimentul de lansare are loc sambata, 26 martie, de la orele 11, pe B-dul Brailei, nr 179.
Centrul Nomasvello Galati a pregatit o petrecere de inaugurare memorabila, cu sampanie, surprize dulci si invitati de seama.
Toti vizitatorii vor beneficia GRATUIT de testarea epilarii definitive cu IPL, de o diagnoza faciala Woodlamp si de testarea produselor profesionale No+Vello.
Salonul Nomasvello Galati ofera servicii premium de ingrijire faciala si corporala cu cele mai noi tehnologii in domeniu: Epilare Definitiva si Rejuvenare cu lumina intens pulsata (IPL), curatare faciala in profunzime cu tehnologia ProSkin, cu ultrasunete si energie galvanica, alaturi de terapiile inovatoare LED+Esthetic, anticelulitice, de fermitate, de hidratare faciala si de albire a dintilor in varianta BIO.
Serviciile costa doar 36 euro pe zona, pret fix si unisex, insa clientii din comunitatea No+Vello beneficiaza de preturi promotionale. Centrul ofera clientilor abonamente cu peste 30% discount, 50% reducere la ProSkin si LED (daca au efectuat cel putin o sedinta IPL) si bani inapoi sub forma de puncte, prin cardul de fidelitate Nomasvello. Mai mult, la fiecare 3 prieteni adusi la centru ei beneficiaza gratuit de inca o sedinta de epilare definitiva (axila, inghinal,fata).

Viziteaza Nomasvello Micro 19 Galati:

Adresa: Bulevardul Brailei nr. 179, Galati
Telefon:  0752 121 907
Email: micro19@nomasvello.ro
Program de lucru:
Luni – Vineri: 09:00 – 20:00
Sâmbătă: 09:00 – 16:00
Duminica: Închis

Detalii complete despre centru se regasesc aici.

Frumusetea se ingrijeste in centrele Nomasvello!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!