Ingrijeste-ti pielea mainilor iarna prin tratamentul cosmetic de rejuvenare cu IPL din centrele Nomasvello, cu rezultate vizibile de la prima sedinta! Testarea este gratuita, vino sa te convingi de eficienta lui!

Specialistul Nomasvello a oferit cititorilor de pe viitoaremireasa.ro sfaturi practice privind tratamentele de ingrijire a pielii in sezonul rece, pentru a evita ridarea si imbatranirea acesteia inainte de vreme. Poluarea, diferentele mari de temperatura si stresul pot afecta vizibil calitatea epidermei, daca nu i se ofera ingrijirea corespunzatoare. In timpul iernii exista un risc crescut de ridare a mainilor, din cauza alergiilor cauzate de frig.

Tratamentul de rejuvenare cu IPL, disponibil in toate centrele Nomasvello asigura rezultate de la prima sedinta, avand un pret fix si unisex de doar 36 euro/sedinta/zona tratata.

Cum functioneaza reintinerirea cu lumina intens pulsata?

Zona tratata este acoperita cu un gel conductor, care protejeaza pielea de flash-urile intense sicare conduce lumina direct in stratul adanc al epidermei, producand regenerarea celulelor pielii. Noile celule de colagen si elastina vor oferi pielii un aspect intinerit, atenuand ridurile.

Descopera si tu beneficiile tehnologiei IPL in combaterea mainilor ridate, care-ti pot trada varsta si ritmul de viata haotic. Frumusetea se ingrijeste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!