Frumoasa Ramona Lazuran a descoperit tratamentul cosmetic de rejuvenare cu IPL, pentru un ten fara imperfectiuni! 

Ramona este hotarata sa isi trateze petele solare prin terapia inovatoare cu lumina intens pulsata, ca sa scape pentru totdeauna si fara durere de aceste probleme inestetice. Si pentru ca nu-si lasa pielea decat pe mana profesionistilor, vedeta a apelat la specialistii din centrele Nomasvello, liderii mondiali in Epilare Definitiva si Terapii Faciale cu IPL, cu peste 1000 saloane deschise la nivel international.

Cum actioneaza tratamentul de rejuvenare in centrele Nomasvello? Lumina intens pulsata (IPL) stimuleaza productia de colagen si elastina proprii pielii, pentru a accelera procesul de regenarare a celulelor. Astfel, petele solare si de batranete se estompeaza, ridurile sunt atenuate si urmele de la cosuri dispar, iar tenul capata un aspect intinerit, stralucind de sanatate. Rezultatele se vad de la prima sedinta, insa un tratament complet cuprinde 8-12 sedinte, efectuate la circa 21 zile. Terapia cu IPL este un eficient tratament pentru cosuri, actionand in profunzimea epidermei.

O sedinta de rejuvenare faciala are pretul de 36 euro, pret fix si unisex, aplicabil in toate centrele Nomasvello din tara.

Tu cand vizitezi unul dintre saloanele No+Vello, sa te convingi de eficienta tratamentelor?  Testarea este gratuita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!