Vedetele din Romania isi pastreaza intacta frumusetea naturala prin tratamentele cosmetice din centrele Nomasvello. Tu cand ne faci o vizita?

Frumoasa Ramona Lazuran isi ingrijeste tenul prin rejuvenarea faciala cu lumina intens pulsata (IPL), o noua tehnologie care asigura regenerarea celulelor pielii, pentru un aspect sanatos si intinerit.

Ce este rejuvenarea faciala cu IPL?

Fotorejuvenarea actioneaza pe baza flash-urilor de lumina intensa, care patrund in profunzimea epidermei si stimuleaza producerea de noi celule de colagen si elastina, menite a umple ridurile fine si de expresie, precum si de a atenua petele solare si urmele de acnee. Specialistii din centrele Nomasvello folosesc un gel conductor care protejeaza pielea si care directioneaza lumina catre stratul adanc al epidermei. Inca de la prima sedinta se vad imbunatatiri ale aspectului tenului, insa un tratament complet implica efectuarea a 8-12 sedinte, efectuate la interval de 21 zile.

Obtine si tu un ten fara imperfectiuni prin rejuvenarea faciala cu IPL. Testeaza gratuit tratamentul pe baza de IPL in oricare centru Nomasvello din Romania.

Frumusetea se ingrijeste!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!