Specialistul Nomasvello a fost invitat la emisiunea “Dimineata de Stiri” de la Realitatea TV cu ocazia Zilelor Protectiei Solare, pentru a discuta pe larg despre metodele prin care se poate preveni melanomul malign, responsabil cu cancerul de piele.

O piele sanatoasa este o piele protejata de razele nocive ale soarelui, de radicalii liberi, de aceea este esential sa se aplice produse profesionale cu fotoprotectie. Cremele trebuie sa aiba de la SPF 30  in sus pentru a fi eficiente. Pe langa protectia solara externa prin produse speciale, este necesar sa se asigure o protectie interna impotriva razelor UVA si UVB, printr-o alimentatie corespunzatoare, pe baza de fructe si legume cu antioxidanti (rosii, pepene verde, citrice), alaturi de cacao si ceai verde.

Pentru evitarea ridarii pielii si a pigmentarii ei de la soare se va folosi o crema cu factor de protectie care sa fie, de asemenea, hidratanta si sa nu incarce porii. In cazul in care apar aceste probleme de ten, ele se pot trata prin terapia de rejuvenare faciala, menita a stimula productia de colagen si elastina, pentru o piele cu aspect intinerit.

Frumusetea se ingrijeste in centrele Nomasvello!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!