Roxana de la Heaven si-a eficientizat timpul liber epilandu-se definitiv la Nomasvello. Astfel, vedeta are mai mult timp pentru cariera si viata sa personala.

Roxana Postelnicu s-a decis sa scape de stresul epilarii clasice pe brate pentru care se programa de 2 ori pe luna si ii consuma mult timp. Cantareata a incercat prima data tratamentul de epilare definitiva la indemnul unei prietene si urmand exemplul colegei sale de trupa, Adina.

A fost incantata rezultatele s-au vazut de la prima sedinta, cand a scapat de circa 30% din firele de par.  Astfel, Roxana este sigura ca in curand o sa aiba  o piele fina ca de bebelus, fara inesteticul par. A uimit-o si costul extrem de avantajos, cu doar 300 de euro vedeta epilandu-se definitiv in zona dorita.

“Epilarea cu IPL este cea mai răspândită metodă modernă de îndepărtare a părului facial şi corporal. Procedura este non-invazivă şi se repetă fără pauze o dată la 6-8 săptămâni, timp de 8-10 şedinţe, pentru a obţine rezultate optime. Epilarea IPL se poate folosi şi pe piele bronzată datorită tehnologiei Sun&Safe® iar pretul unei sedinte pentru o zona este de 36 euro.”

Citiți mai multe pe Nefiltrat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!