La finele lunii martie 2016 la jurnalul TV Arad a aparut stirea despre inaugurarea Nomasvello Arad din Atrium Mall. Acesta este singurul centru de infrumusetare din oras al retelei Numarul 1 in Lume in Epilare Definitiva si Terapii Faciale cu IPL.
Pe langa aceste tratamente inovatoare, salonul ofera si inovatia ProSkin, o terapie de curatare faciala in profunzime cu ultrasunete si energie galvanica care constituie o alternativa nedureroasa, rapida si avantajoasa ca pret la curatarea faciala clasica.
Jurnalul a abordat pe larg subiectul epilarii definitive, mentionand ca principiul de actiune al acesteia este lumina intens pulsata, care arde radacina firelor de par. Atat doamnele, cat si domnii se pregatesc de vara prin aceste tratamente inovatoare, ca sa scape definitiv de grija parului de prisos.
Salonul Nomasvello Arad din Atrium Mall rasfata clientii cu Testarea Gratuita a Epilarii Definitive si cu oferte lunare atractive, alaturi de preturi avantajoase de doar 36 euro pe zona pe sedinta si de discount-uri de pana la 33% la abonamente.
Anunta-i pe cei dragi ca acum exista solutia pentru o piele catifelata: Epilarea Definitiva cu IPL de la No+Vello!

Date de contact:
Adresa: Atrium Mall, Etajul 1
Calea Aurel Vlaicu nr. 10 – 12, Arad
Telefon: 0357 444 888
Mobil: 0785 286 256
Email: arad@nomasvello.ro
Program de lucru
Luni – Duminica: 10:00 – 22:00

Vedetele aleg Nomasvello!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!