Epilare definitiva Laser si IPL

Nomasvello - nr. 1 Mondial[sursa] in Epilare Definitiva Progresiva

Nomasvello este cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă cu laser dioda si lumina intens pulsata (IPL). Suntem prezenti in peste 18 orase din Romania. Programeaza acum o sedinta sau testeaza gratuit epilarea definitiva progresiva!

DE CE SA ALEGI EPILAREA DEFINITIVA PROGRESIVA DE LA NOMASVELLO?

Epilare Definitiva Lasaer IPL si Dioda Nomasvello

Personalul Nomasvello® este specializat conform standardelor internaționale și este instruit să ofere consultanță și să efectueze tratamente de epilare progresiv definitivă.

Operatoarele Nomasvello® primesc diploma de Specialisti la sfarșitul unui training riguros, fiind evaluate permanent de către departamentul de formare.

Epilare Definitiva Barbati

La sfârșitul tratamentului de epilare progresiv definitiva părul va fi eliminat în proporție de  70–90%. Firele de păr rămase vor fi foarte rare, subțiri, decolorate și fine.

Vor fi necesare sedinte de intretinere la 6 luni / 1 an, deoarece organismul este viu și se regenerează în permanență.

PRETURI EPILARE DEFINITIVA PROGRESIVA

Selecteaza centrul, data si ora si serviciile si poti comanda direct online. Pentru oferte si prețuri personalizate, contactează direct centrul la care dorești sa faci programarea.

  • Pasul 1: Selecteaza centrul
  • Pasul 2: Selecteaza serviciile dorite

*Pentru prețuri si oferte personalizate, va rugam sa contactați direct centrul la care doriți sa faceți programarea.

Recomandari pentru obtinerea celor mai bune rezultate:

Contraindicații

Parere Clienta Nomasvello Romania de la Cantareata
Nadina
- Cantareata
Client Nomasvello Romania
5/5
Produse Nomasvello
5 iulie 2021
Folosesc produsele Nomasvello de peste 3 saptamani. Eu am folosit apa lipozomala, masca cu aloe vera si emulsia hidroprotectoare pentru fata si corp (cu aloe vera si protectie solara) SPF 30 . Imi place tare mult apa lipozomala, deoarece indeparteaza machiajul foarte bine si nu mai necesita folosirea unui gel de curatare. Masca cu aloe vera, mi a placut de asemenea la fel de mult. Este potrivita pentru tenul sensibil, nu irita si hidrateaza foarte bine. Cantitatea de produs care ramane in pliculet o puteti folosi pe post de ser hidratant. Cat despre SPF, am de asemenea numai cuvinte de lauda. Intra foarte repede in piele si nu mi-a iritat tenul . Daca alegeti sa folositi acest SPF nu mai are rost sa folositi crema hidratanta inainte.Asadar, eu va recomand din suflet produsele Nomasvello. Atat produsele, cat si oamenii din echipa Nomasvello sunt exceptionali!
▼ ...
Parere Clienta Nomasvello Romania de la Gimnasta
Diana Bulimar
- Gimnasta
Client Nomasvello Romania
5/5
Epilare Definitiva cu Laser si IPL
27 ianuarie 2021
In sportul de performanta viteza si timpul sunt esentiale. ‍♀️ Asa ca pentru ingrijire personala am ales Nomasvello,unde tratamentul de Epilare Definitiva cu Laser Dioda si IPL ma ajuta sa fiu gata oricand de actiune! Centrele Nomasvello ofera gratuit testarea epilarii definitive, asa ca merita sa le faceti o vizita!
▼ ...
Parere Clienta Nomasvello Romania de la Model
Geanina Olaru
- Model
Client Nomasvello Romania
5/5
Epilare Definitiva cu Laser si IPL
27 ianuarie 2021
Always ready for action, thanks to @nomasvello.ro and their Laser+IPL Hair Removal treatment
▼ ...

NE GASESTI IN BUCURESTI CAT SI IN ALTE ORASE DIN ROMANIA

In Romania avem in prezent peste 25 de centre deschise, dintre care 16 doar in Bucuresti. Astfel, veti regasi un salon Nomasvello in majoritatea centrelor comerciale din capitala (AFI Cotroceni, Baneasa Shopping Center, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, JolieVille Galleria, Megamall, Promenada, Veranda Mall), dar si in locatii stradale, pe bulevarde cunoscute, la care se poate ajunge usor, precum: Floreasca, Unirii, Drumul Taberei sau Victoriei. Celelalte saloane sunt deschise in alte 11 orase din tara. Descopera lista completa a centrelor Nomasvello AICI.

Testeaza gratuit epilarea definitiva progresiva!

Piele bronzată, deschisă sau închisă?

Metoda FUSION (LASER + IPL) reprezintă o soluție pentru toată lumea.

Vino într-unul dintre centrele noastre sau programează online o TESTARE GRATUITĂ.

Testarea gratuita nu implica tratarea unei zone intregi, ci consta in cateva impulsuri date pe o zona mica, pentru a vedea cum reactioneaza pielea clientului la tratament.

CE ESTE EPILAREA DEFINITIV PROGRESIVA

Orice salon de epilare progresiv definitiva Nomasvello foloseste lumina intens pulsată (IPL). IPL-ul este o tehnologie dedicată tratamentelor corporale și faciale, ajutând la eliminarea părului nedorit de pe orice suprafață a corpului (epilare progresiv definitiva). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de epilare definitivă în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încat tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată.

Personalul nostru specializat conform standardelor internaționale ale Nomasvello® te asistă încă din faza de testare a tehnologiei și până la finalizarea tratamentului. Operatoarele Nomasvello® primesc diploma la sfarșitul primei sesiuni de training și sunt evaluate permanent de către departamentul de formare.

Fotoepilarea este îndepărtarea părului cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr, fără a dauna țesuturile adiacente. Melanina absoarbe lumina şi o conduce către foliculul de păr, unde este transformată în căldura, distrugând celulele germinale, care hrănesc părul. Eliminând aceste celule, părul moare şi cade la un interval de 15 zile de la tratament. Încă de la prima ședință 30% din firele de păr vor dispărea.

La sfârșitul tratamentului părul va fi eliminat în proporție de 70 – 90%. Părul rămas va fi foarte rar, subțire, decolorat și fin, insa nu va atinge gradul de 100%!

TIPURI DE EPILARE DEFINITIVA PROGRESIVA

Epilarea definitiva este solutia la care poti apela pentru a avea mai mult timp pentru tine si pentru a fi intotdeauna gata sa te bucuri din plin de vara.

Ti se pare ca timpul nu are rabdare cu tine? Ai atatea de facut, dar nicio secunda libera?Te poti elibera un pic, daca nu mai alergi saptamanal sa prinzi programarile de la cosmetica pentru a scapa de parul de prisos. Iata mai jos tot ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva progresiva:

1) Pregatiri inainte de tratament:

– asigura-te ca au trecut minim 3 saptamani de la smulgerea parului cu ceara sau cu epilatorul
– nu te expune  la soare cu minim 3 zile inainte de sedinta de epilare definitiva
– daca ai pielea bronzata,  rade zona tratata; daca ai pielea deschisa la culoare,  lasa parul sa creasca cca 1-3mm, pentru a conduce lumina intens pulsata catre radacina
– specialistii Nomasvello iti vor efectua o testare gratuita care include intreg protocolul de lucru, pentru a te familiariza cu toti pasii aferenti unei sedinte de epilare definitiva
– ti se va stabili fototipul, in functie de care se va lucra cu o intensitate potrivita, pentru ca parul sa fie eliminat si pielea protejata

2) Durerea exista sau lipseste cu desavarsire, depindede tine:

– in timpul tratamentului intensitatea aparaturii se regleaza in functie de gradul tau de suportabilitate, dar pentru o eficienta maxima este necesar sa resimti o senzatie similara cu ciupitura de elastic sau cu “strangerea pielii” de dupa expunerea la soare
– persoanele cu pielea subtire, care acuza oboseala  sau care sunt in perioada menstruatiei pot simti durere, similara unor intepaturi mai acute
– majoritatea resimte, mai degraba, un disconfort de la amortirea zonei in prealabil cu gheata decat de la aplicarea impulsurilor luminoase in sine
– zonele mai sensibile unde este posibil sa existe senzatii mai putin placute sunt: zona inghinala, pulpa piciorului si zonele osoase de la brate, genunchi si omoplati
– tratamentul de epilare definitiva implica “intepaturi” minime pe zonele: axile, brate, linia alba, perineu.
-de la sedinta la sedinta, pe masura ce te obisnuiesti cu senzatia, aceasta se atenueaza, mai ales ca se modifica structura foliculilor, care devin mai rari si mai deschisi la culoare
– treptat, se va lucra cu o intensitate din ce in ce mai mare, fara a resimti vreo neplacere in timpul sedintei, doar o eliberare ca scapi de parul nedorit;)
–  Poti simti intepaturi, nu durere; daca tratamentul este dureros, roaga operatoarea sa scada puterea de lucru
– in timpul sedintei vei vedea cum parul se carbonizeaza si, acolo unde firele sunt groase si adanc inradacinate, vei simti si miros de ars, fiind posibil sa iasa fum din parul distrus.
– persoanele sensibile se obisnuiesc cu tratamentul in timp, pe cand clientele cu pielea normala il vor iubi de la prima sedinta

3) Durata sedintelor si a unui tratament complet:

– durata unei sedinte difera in functie de zona tratata: zonele mici (axile, perineu, mustata) necesita circa 15 minute pentru epilare, zonele medii implica aproximativ 30 minute (abdomen, omoplati, inghinal), iar pentru zonele mari (brate, picioare) iti poti aloca intre 50-90 minute.
– durata tratamentului este de minim 8 sedinte, insa este influentata de mai multi factori, precum: varsta (tinerii pana in 18 ani pot necesita mai mult de 12  sedinte, din cauza dezechilibrelor hormonale), sexul (parul barbatilor cedeaza mai greu, avand radacina puternica), tipul de par si de piele (cele mai bune rezultate le au clientele cu pielea deschisa si cu firul de par negru si gros) si de zona tratata (pentru epilarea faciala pot fi necesare mai multe sedinte).

4) Sfaturi esentiale de aplicat:

– nu te astepta sa scapi de par imediat dupa sedinta de epilare definitiva; ca urmare a tratarii cu lumina intens pulsata, foliculii in faza anagena (de crestere) incep sa se desprinda din radacina, iesind la suprafata si cazand singuri dupa 10-15 zile de la sesiunea de epilare definitiva
– primele 4 sedinte se vor efectua lunar, pentru ca ciclul de crestere a parului este de circa 5 luni
– urmatoarele sedinte se vor programa la 6-8 saptamani, in functie de rapiditatea cu care apar foliculi noi
– sunt necesare sedinte de intretinere o data sau de doua ori pe an, pentru ca foliculii pilosi sunt foarte numerosi si epilarea definitiva progresiva este eficienta doar in cazul celor activi in momentul tratamentului; pe parcursul vietii, mai ales in cazul dezechilibrelor hormonale, noi fire de par pot aparea, insa vor fi mult mai subtiri si mai usor de eliminat.
– dupa fiecare sedinta de epilare definitiva respecta indicatiile specialistului: aplica zilnic produse profesionale hidratante si cu factor de protectie, precum emulsia hidroprotectoare No+vello cu aloe vera si SPF 30; evita expunerea la soare minim 3 zile; evita sauna, mersul la sala si dusurile fierbinti

Investitia intr-un tratament de epilare definitiva este minima, atat din punct de vedere al timpului alocat, cat si prin raportare la costuri. In aproximativ 1, 5 ani poti avea o piele catifelata si fara imperfectiuni, caci lumina intens pulsata are efect regenerator, stimuland rejuvenarea pielii si tratand foliculita, petele sau acneea. In plus, te poti bucura de pielea ta fina si in timpul verii, deoarece in toate centrele Nomasvello (No+vello) se regaseste tehnologia SUN&Safede epilare definitiva pe piele bronzata. Astfel, scapi eficient de par si pielea ta este in siguranta, pastrandu-si intacta culoarea ciocolatie.

Fii frumoasa la orice ora si pregatita oricand pentru a trai clipa, avand ca aliat o piele frumoasa si ingrijita!

Epilarea definitiva este solutia la care poti apela pentru a avea mai mult timp pentru tine si pentru a fi intotdeauna gata sa te bucuri din plin de vara.

Ti se pare ca timpul nu are rabdare cu tine? Ai atatea de facut, dar nicio secunda libera?Te poti elibera un pic, daca nu mai alergi saptamanal sa prinzi programarile de la cosmetica pentru a scapa de parul de prisos. Iata mai jos tot ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva progresiva:

1) Pregatiri inainte de tratament:

-asigura-te ca au trecut minim 3 saptamani de la smulgerea parului cu ceara sau cu epilatorul
– nu te expune  la soare cu minim 3 zile inainte de sedinta de epilare definitiva
– daca ai pielea bronzata,  rade zona tratata; daca ai pielea deschisa la culoare,  lasa parul sa creasca cca 1-3mm, pentru a conduce lumina intens pulsata catre radacina
– specialistii Nomasvello iti vor efectua o testare gratuita care include intreg protocolul de lucru, pentru a te familiariza cu toti pasii aferenti unei sedinte de epilare definitiva
– ti se va stabili fototipul, in functie de care se va lucra cu o intensitate potrivita, pentru ca parul sa fie eliminat si pielea protejata

2) Durerea exista sau lipseste cu desavarsire, depindede tine:

– in timpul tratamentului intensitatea aparaturii se regleaza in functie de gradul tau de suportabilitate, dar pentru o eficienta maxima este necesar sa resimti o senzatie similara cu ciupitura de elastic sau cu “strangerea pielii” de dupa expunerea la soare
– persoanele cu pielea subtire, care acuza oboseala  sau care sunt in perioada menstruatiei pot simti durere, similara unor intepaturi mai acute
– majoritatea resimte, mai degraba, un disconfort de la amortirea zonei in prealabil cu gheata decat de la aplicarea impulsurilor luminoase in sine
– zonele mai sensibile unde este posibil sa existe senzatii mai putin placute sunt: zona inghinala, pulpa piciorului si zonele osoase de la brate, genunchi si omoplati
– tratamentul de epilare definitiva implica “intepaturi” minime pe zonele: axile, brate, linia alba, perineu.
-de la sedinta la sedinta, pe masura ce te obisnuiesti cu senzatia, aceasta se atenueaza, mai ales ca se modifica structura foliculilor, care devin mai rari si mai deschisi la culoare
– treptat, se va lucra cu o intensitate din ce in ce mai mare, fara a resimti vreo neplacere in timpul sedintei, doar o eliberare ca scapi de parul nedorit;)
–  Poti simti intepaturi, nu durere; daca tratamentul este dureros, roaga operatoarea sa scada puterea de lucru
– in timpul sedintei vei vedea cum parul se carbonizeaza si, acolo unde firele sunt groase si adanc inradacinate, vei simti si miros de ars, fiind posibil sa iasa fum din parul distrus.
– persoanele sensibile se obisnuiesc cu tratamentul in timp, pe cand clientele cu pielea normala il vor iubi de la prima sedinta

3) Durata sedintelor si a unui tratament complet:

– durata unei sedinte difera in functie de zona tratata: zonele mici (axile, perineu, mustata) necesita circa 15 minute pentru epilare, zonele medii implica aproximativ 30 minute (abdomen, omoplati, inghinal), iar pentru zonele mari (brate, picioare) iti poti aloca intre 50-90 minute.
– durata tratamentului este de minim 8 sedinte, insa este influentata de mai multi factori, precum: varsta (tinerii pana in 18 ani pot necesita mai mult de 12  sedinte, din cauza dezechilibrelor hormonale), sexul (parul barbatilor cedeaza mai greu, avand radacina puternica), tipul de par si de piele (cele mai bune rezultate le au clientele cu pielea deschisa si cu firul de par negru si gros) si de zona tratata (pentru epilarea faciala pot fi necesare mai multe sedinte).

4) Sfaturi esentiale de aplicat:

– nu te astepta sa scapi de par imediat dupa sedinta de epilare definitiva; ca urmare a tratarii cu lumina intens pulsata, foliculii in faza anagena (de crestere) incep sa se desprinda din radacina, iesind la suprafata si cazand singuri dupa 10-15 zile de la sesiunea de epilare definitiva
– primele 4 sedinte se vor efectua lunar, pentru ca ciclul de crestere a parului este de circa 5 luni
– urmatoarele sedinte se vor programa la 6-8 saptamani, in functie de rapiditatea cu care apar foliculi noi
– sunt necesare sedinte de intretinere o data sau de doua ori pe an, pentru ca foliculii pilosi sunt foarte numerosi si epilarea definitiva progresiva este eficienta doar in cazul celor activi in momentul tratamentului; pe parcursul vietii, mai ales in cazul dezechilibrelor hormonale, noi fire de par pot aparea, insa vor fi mult mai subtiri si mai usor de eliminat.
– dupa fiecare sedinta de epilare definitiva respecta indicatiile specialistului: aplica zilnic produse profesionale hidratante si cu factor de protectie, precum emulsia hidroprotectoare No+vello cu aloe vera si SPF 30; evita expunerea la soare minim 3 zile; evita sauna, mersul la sala si dusurile fierbinti

Investitia intr-un tratament de epilare definitiva este minima, atat din punct de vedere al timpului alocat, cat si prin raportare la costuri. In aproximativ 1, 5 ani poti avea o piele catifelata si fara imperfectiuni, caci lumina intens pulsata are efect regenerator, stimuland rejuvenarea pielii si tratand foliculita, petele sau acneea. In plus, te poti bucura de pielea ta fina si in timpul verii, deoarece in toate centrele Nomasvello (No+vello) se regaseste tehnologia SUN&Safede epilare definitiva pe piele bronzata. Astfel, scapi eficient de par si pielea ta este in siguranta, pastrandu-si intacta culoarea ciocolatie.

Fii frumoasa la orice ora si pregatita oricand pentru a trai clipa, avand ca aliat o piele frumoasa si ingrijita!

SUN&SAFE© este o nouă tehnologie IPL dezvoltată în cadrul departamentului de R&D Nomasvello® (cercetare & dezvoltare) cu scopul de a epila cu aceeași eficiență și zonele corpului care au fost expuse la soare. Mulțumită acestui sistem inovativ, toate centrele Nomasvello® din lume oferă tratamente de epilare și pe pielea expusă razelor soarelui sau altor raze UV.

Lumina, special filtrată să nu dăuneze țesutului deja afectat de razele solare, oferă o epilare definitivă eficientă și sigură, pielea fiind imediat hidratată de operatoarea IPL cu loțiunea hidratantă Nomasvello®, astfel încât să se asigure protecție împotriva uscării pielii și o senzație plăcută de catifelare. Tratamentele sunt oferite au preturi avantajoase.

Tratamentul cu dispozitivul SUN&SAFE© se lucrează pe parul ras cu o seara inainte, acasă. Tehnologia SUN&SAFE© este disponibila doar in cabinetele de înfrumusețare Nomasvello®.

Un tratament complet de epilare progresiv definitivă FUSION (LASER + IPL) presupune un numar de minim 8 sedinte.

Numărul de sesiuni depinde de:

  • culoarea pielii;
  • culoarea părului;
  • adâncimea rădăcinii;
  • zona tratată;
  • sexul și vârsta clientului;
  • statusul hormonal
  • respectarea recomandarilor
  • respectarea intervalului intre sedinte

Candidații ideali pentru acest tratament au părul negru și gros și pielea albă, însă procedura are rezultate și pentru celelalte tipuri de păr și de piele.

Epilarea progresiv definitivă este eficientă doar într-una dintre cele trei faze ale creșterii părului.

Este vorba de faza anagenă, de activitate și de creștere a părului.

Astfel, sunt necesare mai multe sedinte de epilare progresiv definitiva.

Un factor important în eficienta tratamentului este respectarea intervalului dintre ședințe.

În cazul epilarii progresiv definitive cu LASER DIODA sau cu IPL, sedintele se efectueaza la un interval de 40-45 zile fiecare. Tratamentul cu LASER se întrerupe în momentul în care firele de păr rămase sunt depigmentate, rare și subțiri.  Pentru eliminarea inclusiv a acestor fire, se va continua tratamentul cu tehnologia IPL.

În cazul epilării progresiv definitive faciale, tratamentul se va face exclusiv cu IPL, primele ședințe se efectuează la 1 luna  fiecare, după care intervalul de timp crește la 6-8-10 săptămâni, în funcție de răspunsul zonei la tratament.

Pentru consecvență și pentru minimizarea costurilor, recomandăm achizitia de abonamente, care au preturi avantajoase, cu pana la 30% discount.

Astfel, veți securiza investitia in sănătatea si in frumusetea pielii, obtinute prin epilarea definitivă.

Managerul salonului Nomasvello Pitesti a acordat un interviu pentru Arges TV, in care a dezvaluit pitestenilor Totul despre Epilarea Definitiva.

La doar 28 ani, Elena Borovina a decis sa inceapa un antreprenoriat in frumusete alaturi de brandul No+Vello, Lider Mondial in Epilare Definitivă Progresivă si Terapii Faciale cu IPL. Care a au fost motivele pentru care a ales acest business si de ce crede ca epilarea definitiva progresiva este un tratament de viitor afli din cele 10 intrebari si raspunsuri de mai jos:

In ce consta procedura de epilare definitiva? Cum se obtine epilarea definitiva progresiva?

Epilarea definitiva cu IPL sau fotoepilarea elimina parul nedorit cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de păr, fără a dauna țesuturile adiacente. Melanina absoarbe lumina şi o conduce către foliculul de păr, unde este transformată în căldura, distrugând celulele germinale, care hrănesc părul. Eliminând aceste celule, părul moare şi cade la un interval de 15 zile de la tratament. Încă de la prima ședință circa 30% din firele de păr vor dispărea. No+Vello ofera o Testare Gratuita a Epilarii Definitive tocmai pentru a convinge clientii fara niciun risc sau cost de eficienta ridicata a tratamentului.

Pe ce zone ale corpului se poate realiza epilarea definitiva progresiva?

Epilarea definitiva se poate realiza pe oricare zone ale corpului cu pilozitate nedorita, cu exceptia zonei ochilor, a urechilor si a scalpului. Aici pielea este sensibila, subtire si puternic vascularizata.

De cate sedinte avem nevoie pentru a obtine efectul dorit in urma epilarii definitive progresive si de ce alti factori mai sunt influentate rezultatele?

Un tratament complet implica efectuarea a 8-12 sedinte, primele 4 programate  lunar si urmatoarele la 6-8 saptamani, in functie de ritmul de crestere a firelor de par. Eficienta si durata tratamentului difera de la persoana la persoana si depind de culoarea pielii si a parului fiecarui client (de fototip), dar si de zona tratata, de varsta, de statusul hormonal si de sexul clientului (barbatii au nevoie de mai multe sedinte de fotoepilare). Cele mai bune rezultate le obtin persoanele cu pielea alba si parul negru si gros, insa epilarea definitiva progresiva este eficienta si in cazul celorlalte fototipuri. Majoritatea romancelor se incadreaza in fototipul ideal pentru epilare definitiva, de aceea acest tratament a devenit popular in Romania.

Bineinteles, ca tratamentul sa fie eficient conteaza si factorul uman, adica specialistul care face tratamentul. Specialistii No+Vello sunt instruiti dupa un protocol international, au acreditare in domeniu si lucreaza cu cele mai noi tehnologii, pentru asigurarea celor mai bune rezultate.

Parul de pe corp dispare pentru totdeauna?

Foliculii distrusi dispar pentru totdeauna, insa organismul uman este viu si poate da nastere altor foliculi pe parcursul vietii. Din acest motiv, se recomanda sedinte anuale de intretinere a rezultatului tratamentului. La sfârșitul tratamentului părul va fi eliminat în proporție de 90%. Firele de par ramase vor fi rare, subțiri, decolorate și fine, aproape insesizabile.

Este dureroasa epilarea definitiva progresiva?

Protocolul de lucru patentat de Nomasvello asigura o epilare definitiva fara durere si fara disconfort. Zona tratata este amortita cu benzi reci de gheata in cazul pielii nebronzate, respectiv cu un gel conductor, in cazul pielii bronzate. Ulterior, se stabileste intensitatea flash-urilor luminoase in functie de gradul de suportabilitate al fiecarui client- tratamentul va fi eficient si va distruge radacinile firelor de par, fara a implica durere pentru client. Acesta va resimti doar o caldura la nivelul zonei tratate si cel mult o senzatie similara cu ciupitura de elastic.

Exista niste reguli pe care trebuie sa le urmeze fiecare femeie care vrea sa se epileze prin expunerea la lumina pulsata?

Pentru maximizarea rezultatelor tratamentului de epilare definitiva este indicat sa se respecte o serie de recomandari:

  • Clientii nu vor consuma medicamente, mai ales antibiotice, care ii pot face fotosensibili
  • Nu se vor expune la soare cu minimum 3 zile inainte de sedinta
  • Nu isi vor smulge parul cu cel putin 3 saptamani inainte de programare; pentru eliminarea firelor de par se vor folosi doar lama de ras sau crema depilatoare
  • Ulterior fiecarei sedinte efectuate se vor evita pentru 48 h dusurile fierbinti, mersul la sala si expunerea la soare pentru circa 3 zile.

Exista si anumite contraindicatii? In  ce situatii nu putem apela la aceasta procedura de epilare definitiva?

Tratamentul de epilare definitiva se poate realiza doar pe pielea sanatoasa, de aceea nu este indicat persoanelor care sufera de boli de piele sau de alergii la soare. Acest tratament nu se efectueaza in timpul sarcinii si al alaptarii si nici in zonele cu tatuaje, care vor fi acoperite in timpul tratamentului, pentru a nu atrage lumina intens pulsata.

Ce v-au marturisit clientele care au apelat la aceasta procedura? Le-ati facut facut fericite?

Majoritatea clientelor vin la centru pentru ca sufera de foliculita, infectia inestetica a firului de par sau pentru ca au parul negru, aspru, gros si neplacut atingerilor. Indiferent de metoda clasica de epilare folosita, nu reusesc sa obtina o piele catifelata. Eu insami sunt una dintre clientele fericite ale retelei Nomasvello, Numarul 1 in Lume in Epilare Definitivă Progresivă cu IPL. Am scapat de stresul constant al programarilor la saloanele clasice de cosmetica, dar si de chinul cu foliculita. Indiferent de metoda folosita pentru epilare imi ramaneau fire de par sub piele, care erau atat inestetice, cat si dureroase. Acum pielea este fina, fara niciun fel de imperfectiuni, eu sunt pregatita oricand de actiune si  arat minunat in orice situatie.

Preturi epilare definitiva?

Pe termen lung epilarea definitiva progresiva din centrele Nomasvello este mai avantajoasa ca pret decat epilarea clasica, fiind nevoie de circa 8-12 sedinte efectuate lunar sau la circa 8 saptamani pentru a scapa definitiv de aceasta problema spinoasa. O sedinta de epilare definitiva costa doar 170 lei pe zona tratata. In plus, clientii din comunitatea No+Vello beneficiaza de o campanie de fidelizare permanenta, care include: bani inapoi sub forma de puncte, pe baza cardului de fidelitate, oferte lunare atractive, abonamente cu pana la 33% discount si reducere de 50% la terapia faciala ProSkin, curatarea faciala in profunzime care elimina impuritatile si punctele negre.

Ce doriti sa le transmiteti actualilor si viitorilor clienti Nomasvello?

Clientii nostri nu economisesc doar bani, dar si timp pretios, avand in vedere ritmul alert in care ne desfasuram activitatile zilnice. In plus, primesc atat sanatate, cat si frumusete, obtinand o piele perfecta, care este cartea de vizita a fiecarei persoane si trebuie ingrijita corespunzator.

Ne place sa spunem ca frumusetea se ingrijeste! Va asteptam si pe voi sa va convingeti de eficienta epilarii definitive progresive, printr-o Testare Gratuita a Tratamentului, oferita tuturor persoanelor interesate.

Iata aici video-ul complet cu interviul acordat de Elena pentru Arges TV:


Elena Borovina a inaugurat centrul Nomasvello Pitesti de Dragobete, pe 24 februarie 2016, in incinta Trivale Shopping Center, la etajul 3.  Inca din prima luna a dezvoltat o retea numeroasa de clienti multumiti de servicii, care au devenit ei insisi prmotorii serviciilor No+Vello.

Alatura-te si tu retelelei Nomasvello Romania, in calitate de client sau francizat si vei reprezenta reteaua Nr. 1 in Terapii de Infrumusetare cu IPL, promovand sanatatea si frumusetea naturala!

SUFERI DE FOLICULITA?

Singurul tratament eficient impotriva foliculitei este epilarea definitiva!
Odata ce radacina va fi distrusa si nu vor mai exista foliculi de par va disparea si foliculita.
In plus, cu ajutorul tratamentului oferit de centrul nostru, pielea se va regenera si semnele ramase de la foliculita vor disparea.

Sedintele de epilare progresiv definitiva au preturi avantajoase si difera, in functie de marime zonei tratate.

EPILARE DEFINITIVA LASER VS. IPL

Epilarea definitiva a devenit o moda printre romanii preocupati de imaginea lor, dar care au putin timp liber pentru activitati de infrumusetare.
In prezent exista mai multe optiuni pentru eliminarea pilozitatii nedorite, de aceea inainte de a alege tipul de tehnologie potrivit tie, este necesar sa cunosti caracteristicile fiecareia. Procedurile preferate sunt epilarea definitiva cu laser, respectiv IPL.

In prezent, cele mai cautate sisteme de epilare progresiv definitiva sunt epilarea cu laser, respectiv tratamentul cu lumina intens pulsata, pentru rezultatele rapide obtinute. In cazul centrelor Nomasvello, laserul trateaza cu succes inclusiv pielea inchisa la culoare. Sedintele de Laser si IPL epilare corporala se programeaza la circa 45 zile, pe cand cele de IPL epilare faciala se vor programa la minim 30 zile fiecare (in cazul primelor sedinte).

Epilarea definitiva cu laser actioneaza direct pe piele, in timp ce tehnologia IPL ajunge la radacina foliculului pilos prin intermediul firelor de par, care au rol conductor.

Epilarea definitiva cu lumina intens pulsata (IPL) este neinvaziva, confortabila si se regaseste la preturi avantajoase, potrivite oricarui buget. In plus, exista un protocol de lucru special, prin care tratamentul este eficient si pe piele bronzata.

Versatilitatea IPL-ului permite, pe langa epilarea definitiva si efectuarea de tratamente faciale de rejuvenarepentru tratarea ridurilor, petelor si acneei.

Indiferent de sistemul de epilare progresiv definitiva ales, esentiale sunt doua aspecte: tratamentul sa fie efectuat de specialisti, cu un training acreditat in domeniu, respectiv aparatura sa fie de ultima generatie si setata corect.

CE ESTE LASERUL DIODA? DEFINITIE SI SCURT ISTORIC

Laserul, ca tehnologie de îndepărtare a părului, există de peste 60 de ani. Fizicianul Theodore Maiman a fost cel care a creat primul laser din lume în 1960. Printre numeroasele utilizări initale ale laserului, i s-a adăugat ulterior și îndepărtarea părului. De atunci, peste 50 de tipuri diferite de lasere au fost realizate și îmbunătățite.

Scopul Laserului cosmetic este de a elimina părul nedorit precum și alte imperfecțiuni, ca de exemplu negii, petele pigmentare, ridurile și alte afecțiuni ale pielii care pot fi îndepărtate cu efecte secundare minime.

De-a lungul anilor, au fost dezvoltate destul de multe tipuri de laser pentru îndepărtarea părului, cum ar fi laserul Alexandrit, laserul Nd:Yag și, mai nou, laserul cu diodă. Fiecare laser are avantaje și dezavantaje și fiecare are tipurile sale specifice de păr și piele pe care le poate trata.

Laserul dioda (sau laserul semi-conductor) a fost pentru prima dată teoretizat în 1953. Demonstrația a venit 9 ani mai târziu și se discuta și până în ziua de azi dacă IBM au fost primii care l-au produs sau Generic Electrical Company. Ulterior, acesta va fi dezvoltat și utilizat pentru îndepărtarea firelor de păr.
În ziua de azi, Laserul diodă a fost adoptat de către mulți dermatologi și are o mulțime de beneficii față de alte lasere. Laserul cu diodă efectuează un tratament rapid, cu minim disconfort.

Principalul factor de comparație pentru diferitele tipuri de aparate de epilare definitiva cu laser este lungimea de undă. Laserul diodă Nomasvello funcționează la o lungime de undă de 810 nm, ceea ce implică un nivel foarte bun de penetrare în piele, țintind melanina prezentă în foliculul de păr. Căldura blocată în țesut duce la distrugrea celulelor germinale care hrănesc firul de păr, distrugând firul existent si blocand crearea de noi foliculi pilosi.

Firele afectate sunt eliminate, ulterior, în mod natural de către organism.
Dispozitivul cu care se efectueaza tratamentul are un sistem de răcire propriu, ce reușește să reducă temperatura de la suprafața pielii, ducând la un tratament confortabil și relaxant. Lentila de 2x2cm ne ajută să livram un tratament rapid, acoperind simultan un segment mai mare de piele. Acest aparat de epilare definitiva cu laser dioda are o frecvență de 4hz până la 10hz, un hertz reprezentând repetarea unui ciclu per secundă. Aceasta gama variată ne permite să lucrăm pe mai multe fototipuri (între I și V conform scării Fitzpatrik), inclusiv pe pielea bronzată.

Epilarea definitiva cu laser dioda de la Nomasvello are multiple avantaje:

  • Tratamentul este efectuat doar de specialisti in domeniu
  • Este o procedura sigura, fiind folosit un gel conductor care protejeaza pielea.
  • Lungimea de unda de 810 nm asigura o eficienta crescuta in eliminarea firelor de par nedorite
  • Inca de la prima sedinta se elimina pana la 30% din foliculii pilosi tratati in faza anagena. Cele mai rapide rezultate se inregistreaza la axila, picioare si in zona inghinala.
  • Tratamentul este customizat pe nevoile si fototipul fiecarui client, prin metoda FUSION, de combinare a laserului dioda cu IPL
  • Epilarea definitiva trateaza foliculita, infectia inestetica a foliculului pilos
  • Asigura o experienta confortabila, relaxanta si fara durere, gratie protocolului international de lucru No+Vello
  • Eficientizeaza timpul petrecut la salon, pentru ca sesiunile se programeaza la 40-45 zile fiecare.
  • Este un tratament unisex, cu beneficii atat pentru femei, cat si pentru barbati. In plus, nu facem diferenta de pret intre sexe.
  • Pretul avantajos permite oricui sa se bucure de beneficiile epilarii cu laser: iti poti epila zonele mini la un pret de numai 85 lei/sedinta si zonele midi/maxi la un pret de 170 lei/sedinta. In plus, asiguram cel mai bun raport calitate-pret la epilarea definitiva a bratelor sau a picioarelor!

Daca te-ai hotarat sa incepi epilarea definitiva cu laserul dioda, iata cum te poti pregati, astfel incat sa ai un start optim al tratamentului:

  • Constientizeaza faptul ca, odata inceputa procedura, este interzisa orice forma de smulgere a firelor de par (ceara, depilator, penseta, etc). In plus, nici lama nu este recomandata. Te poti rade cel mult o data intre sedinte.
  • Asigura-te ca au trecut cel putin 3 saptamani de la smulgerea parului cu ceara sau cu epilatorul
  • Evita expunerea la soare cu minimum 3 zile inainte de sedinta de epilare definitiva
  • Daca ai pielea bronzata sau inchisa la culoare, rade zona tratata cu o zi inainte sa vii la programare; daca ai pielea deschisa la culoare, rade zona cu cca 3-5 zile inainte, adica lasa parul sa creasca cca 1-3mm, pentru a putea conduce lumina intens pulsata catre radacina
  • Evita sa folosesti deodorant sau parfumuri inainte de sesiune.
  • Odata inceput tratamentul de epilare definitiva, nu vei mai folosi uleiuri de corp, caci acestea pot impacta cu rezultatul procedurii
  • Nu lua medicamente fotosensibilizante si nici suplimente alimentare. Daca iei, anunta specialistul, pentru a hotari impreuna ce e de facut.
  • Nu iti seta asteptari nerealiste, cum ar fi faptul ca firele nedorite vor fi eliminate imediat dupa sesiune. Parul tratat cade, se desprinde din radacina, dupa 10-15 zile de la efectuarea procedurii.
  • Gandeste-te la un set de intrebari pe care sa le adresezi specialistului, astfel incat sa te asiguri ca ai toate informatiile necesare despre tratament. Oricum, inainte de sesiune veti parcurge impreuna un chestionar despre epilarea definitiva, astfel incat sa primesti detalii complete despre tot ce implica aceasta procedura.

Inainte de prima sedinta, specialistii Nomasvello iti vor efectua o testare gratuita care include intreg protocolul de lucru, pentru a te familiariza cu toti pasii aferenti unei sedinte de epilare definitiva. Dupa testare, ti se va stabili fototipul, in functie de care se va lucra cu o intensitate potrivita, pentru ca parul sa fie eliminat si pielea protejata, iar tu sa te bucuri de o experienta premium de infrumusetare.

Iata mai jos principalele contraindicatii ale epilarii cu laserul dioda in centrele Nomasvello:

  • Nu se foloseste in zona fetei, din motive de siguranta. Firele din zona faciala sunt mai aproape de suprafață si exista riscul ca foliculul să fie stimulat pentru îngroșarea firului de păr. In plus, zonele mici și înguste (precum mustata) fac dificilă aplicarea tratamentului într-o manieră corectă.
  • Evita sa ai o expunere la soare sau solar cu cel puțin 72 de ore înainte si dupa fiecare sesiune
  • Mai mult, pe pielea foarte închisă la culoare sau pe fototipul VI nu se poate efectua epilarea definitiva.
  • In timpul sarcinii si al alaptarii nu este recomandata epilarea definitiva, deoarece exista dereglari hormonale specifice care pot interfera cu rezultatele tratamentului.
  • Zonele cu tatuaje nu se trateaza, se acoperă in timpul procedurii cu plasturi sau creion alb, astfel incat indepartarea parului de pe alte zone apropiate sa se realizeze în condiții de maxima siguranță.
  • Anumite boli sistemice/autoimune, precum Porfiria și Lupusul, nu sunt compatibile cu epilarea cu ajutorul luminii, însă altele, precum Vitiligo și Psoriazis, ne permit să lucrăm pe zonele neafectate ale pielii. Desigur, vom avea nevoie de acordul în scris al unui medic dermatolog pentru a putea începe tratamentul si in cazul acestora din urma. Diabetul necontrolat, epilepsia și dermatitele sunt alte contraindicații pentru care solicitam aprobarea în scris a unui medic curant.
  • În cazul minorilor, acordul scris al unui părinte/tutore este obligatoriu.
    Tratamentul fetelor minore se poate realiza dupa ce stabilizarea hormonală s-a produs. Daca ele au o menstruație neregulată, nu vom putea livra rezultatele dorite.
  • Medicamentele sau substanțele fotosensibilizante sunt contraindicate in timpul tratamentului: Isotretinoin (Roaccutan), imunosupresoarele (chimioterapie/radioterapie), antibioticele, anesteziile, antiimflamatoarele, etc. O substanță cu efect fotosensibilizant va genera o reacție la lumină, iar în cazul epilării definitive va declansa secundare.
  • Dereglarile hormonale (ca de exemplu: hirsutism, hipertricoza, ovare polichistice) pot interfera cu rezultatul tratamentului, fiind necesare mai multe sedinte decat in mod obisnuit.

Printre posibilele efecte adverse ale epilarii definitive cu laser dioda se numara:

  • Înțepături,
  • Iritații ale pielii
  • Senzație de uscăciune/deshidratare
  • Arsuri
  • Inflamație
  • Hipopigmentari / Hiperpigmentari
  • Apariția de cruste
  • Roșeață/pete roșii (eritrem)
  • Blistere
  • Senzații de căldură
  • Usturime
  • Mâncărime (prurit)

Reacțiile adverse pot apărea în cazul nerespectării recomandărilor înainte și după tratament sau daca se omit anumite informații legate de istoricul medical și tratamentele urmate. Pentru a evita apariția acestora, încurajam dialogul deschis între clienti si specialistii Nomasvello care efectuează tratamentul pe întreagă durată a vizitei în salon.

EPILAREA DEFINITIVA LA NOMASVELLO

Brandul Nomasvello (No+Vello) are o experienta de peste 12 ani pe piata de epilare progresiv definitiva, fiind numarul 1 in lume[sursa] pe acest segment, gratie celor peste 600 centre active, deschise in 16 tari de pe 3 continente.

In Romania exista 38 centre care ofera aceste servicii, efectuate de specialisti instruiti dupa un protocol de lucru international. In plus, aparatura este proprie si updatata in permanenta de catre Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello Spania. Mai mult, secretul succesului centrelor Nomasvello consta in grija si respectul oferite clientilor, de la faptul ca se aplica  un pret avantajos, care difera in functie de  zona tratata. Astfel, reteaua No+Vello numara peste un milion de clienti multumiti la nivel mondial, care beneficiaza de preturi cu 50% mai mici la terapii faciale si corporale cu tehnologii inovatoare (ProSkin, respectiv LED) si de un card de fidelitate, prin care primesc bani inapoi sub forma de puncte la fiecare noua achizitie in salon. Afla mai multe despre costurile pe care le implica tratamentul la No+Vello accesand epilare progresiv definitiva – Preturi. Tratamente eficiente chiar si pe piele bronzata, oferte promotionale permanente, card de fidelitate cu multiple beneficii, respect si profesionalism, afisate de operatorii No+Vello la fiecare sedinta. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care merita sa alegi epilarea definitiva din saloanele No+Vello! Te asteptam in centrele Nomasvello sa testezi gratuit tratamentul de epilare definitiva progresiva, pentru a te convinge de eficienta sa.

Testeaza gratuit epilarea definitiva!

Piele bronzată, deschisă sau închisă?

Metoda FUSION (LASER + IPL) reprezintă o soluție pentru toată lumea.

Vino într-unul dintre centrele noastre sau programează online o TESTARE GRATUITĂ.

Testarea gratuita nu implica tratarea unei zone intregi, ci consta in cateva impulsuri date pe o zona mica, pentru a vedea cum reactioneaza pielea clientului la tratament.

INTREBARI FRECVENTE

In timpul sedintelor de epilare definitiva este indicat sa folosesti emulsia hidroprotectoare pentru fata si corp No+Vello, cu efect intens hidratant, de regenerare si calmare a tenului. Continutul bogat in aloe vera, alaturi de factorul de protectie 30 iti va face pielea sa arate cu adevarat sanatoasa si frumoasa. Produsul este aplicat de catre specialistii Nomasvello in cabinet, la finalul fiecarei sedinte si se poate achizitiona si pentru a-l folosi acasa.

Pe durata tratamentului de epilare definitiva este necesar sa eviti dusurile fierbinti, purtarea de haine mulate, mersul la sala sau sauna pentru cca 48 ore dupa fiecare sesiune. In caz contrar, pot aparea iritatii sau prurit. Mai mult, nu te vei expune la soare pentru cca 72 ore, pentru a lasa pielea sa se calmeze si regenereze post-tratament. Vei evita folosirea de uleiuri de corp si vei hidrata pielea zi de zi, dupa dus.

Da, te poti epila definitiv, cu mentiunea ca zonele tatuate nu vor fi tratate. Ele se acoperă in timpul procedurii cu plasturi sau creion alb, astfel incat indepartarea parului de pe alte zone apropiate sa se realizeze în condiții de maxima siguranță. In acest mod, evitam depigmentarea tatuajelor si asiguram un tratament de epilare eficient pe zonele adiacente.

Epilarea definitiva cu laser nu se realizeaza in zona faciala si in zone precum: nas, urechi, scalp sau scrot. (se poate epila si zona inghinala la barbati, insa doar partea pubiana si interfesiera, fara scrot).

Da, zonele pigmentate cu alunite se pot epila, cu mentiunea ca inainte de tratament acestea se vor acoperi cu creion alb sau cu plasturi medicinali (in functie de marimea lor), pentru a le proteja de actiunea laserului.

Daca esti insarcinata sau alaptezi, iti recomandam sa amani epilarea definitiva, deoarece exista dereglari hormonale specifice care pot interfera cu rezultatele tratamentului. In plus, nu au fost efectuate suficiente studii in domeniu care sa dezvaluie ce riscuri poate implica epilarea definitiva in sarcina. Insa, te asteptam cu drag sa incepi tratamentul dupa ce ai nascut sau ai finalizat alaptatul.