Cauti secretul pentru a opri timpul in loc si a stopa imbatranirea pielii? Trateaz-o cu antioxidanti si cu tratamente cosmetice inovatoare. Vino in centrele Nomasvello pentru o diagnoza faciala gratuita!

Antioxidantii sunt solutia prin care pielea poate lupta cu poluarea, cu efectele nocive ale alimentatiei haotice si ale consumului de cafea, de tigarete si de bauturi alcoolice.

Cum actioneaza antioxidantii?

Acestia repara celulele deteriorate si formeaza o bariera intre piele si factorii nocivi din mediu, restabilind echilibrul celulelor epidermei. Un prim pas catre un ten curat este sa il cureti in profunzime. Incearca terapia faciala-minune ProSkin, care actioneaza pe baza ultrasunetelor si a energiei galvanice. Obtii rezultatul dorit in doar 20 minute si la un pret avantajos de doar 68 ron/sedinta, daca esti deja client Nomasvello: ten curat si cu aspect sanatos si frumos, chiar si fara machiaj.

Fiecare tratament ProSkin se incheie cu un masaj facial de 5 minute cu fluid facial revitalizant cu vitamina C, antioxidanti si pigmenti de luminozitate, ingrediente menite a reda stralucirea si vitalitatea tenului.

Frumusetea se ingrijeste in centrele Nomasvello!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!