Vara se poarta pielea bronzata si catifelata!

Data publicare: 03/08/2015
Ultima actualizare: 10/07/2019

Fii gata sa pleci oriunde si oricand se iveste ocazia. Gratie epilarii definitive cu lumina intens pulsata scapi rapid de grija parului de prisos si poti purta tinute lejere de vara in fiecare zi!

Tot timpul anului ne gandim cu nerabdare la perioada concediului de vara.Pentru ca nimic sa nu iti strice buna-dispozitie de vacanta, este indicat sa faci cateva pregatiri din timp.

Iata ce marturiseste Luminita, una din clientele fidele ale centrelor No+Vello: „Vara aceasta merg la Nomasvello pentru a continua sedintele de epilare definitiva cu IPL. Ceea ce am descoperit  este faptul ca pielea bronzata are nevoie de o metoda speciala. Astfel, Nomasvello propune o tehnologie inovatoare care permite epilarea cu IPL in conditii de maxima siguranta si eficienta – Sun&Safe.” Poti citi aici testimonialul sau complet.

Dar ce inseamna tehnologia SUN& Safe? Sabina ne lamureste: „De cand au lansat campania cu Pussylicious am intrebat de pielea bronzata si fara par. Atunci am aflat prima data despre No+Vello Sun&SAFE. In timpul acestor sedinte specialistii nu folosesc pungile obisnuite cu gheata, ci un gel conductor care directioneaza lumina intens pulsata catre radacina foliculilor. In acest fel, tratamentul este sigur, rapid, eficient si ofera rezultate pe termen lung.” Afla detalii complete aici.

Asadar, poti continua sedintele de epilare definitiva chiar daca esti bronzata, deoarece pielea ta va fi protejata si rezultatele vor fi cele asteptate: piele fina, cu aspect de ciocolata, chiar de la prima sedinta, cand se elimina pana la 30% din firele de par aflate in faza anagena (de crestere din radacina). Exista o singura recomandare: sa eviti sa te expui la soare cu 5 zile inainte si dupa tratament, pentru a nu a avea pielea sensibila in timpul sesiunii.

Incearca epilarea definitiva pe piele bronzata si vei avea nu doar un bronz uniform, dar si o piele catifelata.

Fii frumoasa toata vara prin intermediul tehnologiilor inovatoare descoperite in domeniul esteticii!

 

Distribuie acest articol!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Imagine alb negru cu o fata tanara si atractiva intr-un costum de baie cu o mana la ceafa si cealalta in sold