Specialistul Nomasvello recomanda cititorilor site-ului lacafele.ro tratamentele  faciale cu tehnologiile inovatoare ProSkin si IPL, pentru un ten sanatos si frumos!

Ritmul haotic de viata, mancarea de tip fast-food, consumul de cafea si de bauturi alcoolice si poluarea lasa urme adanci la nivelul tenului. Pentru a preveni imbatranirea sa prematura specialistii recomanda ingrijirea faciala premium, pe baza noilor tehnologii in domeniu.

Terapia ProSkin de curatare faciala in profunzime actioneaza pe baza ultrasunetelor si a energiei galvanice, eliminand impuritatile, punctele negre si excesul de sebum, pentru o piele curata si sanatoasa. In plus, stimuleaza productia de colagen si elastina proprii pielii, pentru un ten frumos chiar si fara machiaj. Efectul este vizibil in doar 20 minute si pentru clientii Nomasvello pretul unei sedinte este de doar 68 ron.

Terapia de rejuvenare cu lumina intens pulsata (IPL) este recomandata tenurilor mature si asigura reintinerirea epidermei prin stimularea circulatiei sangelui, pentru a combate imbatranirea celulelor pielii.

Indiferent de problemele de ten cu care te confrunti, viziteaza centrele Nomasvello, pentru o diagnoza faciala gratuita efectuata de specialisti.

Alege tratamentul potrivit! Frumusetea se ingrijeste!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Join our Team!