Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Bucuresti Mall Vitan

Calea Vitan, nr. 55-59, Sector 3, Bucuresti (Bucuresti Mall Vitan, Nivel -1)

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Bucuresti Mall Vitan ofera clientilor serviciile premium ale brandului Numarul 1 in Lume in Tratamente Cosmetice cu IPL (lumina intens pulsata): No+Vello.

In prezent, exista peste 1000 centre No+Vello active, deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Centrul Nomasvello Bucuresti Mall Vitan va pune la dispozitia clientilor tratamente de Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, precum si terapii faciale cu tehnologia Proskin, care actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica. Prin epilare definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Curatarea faciala in profunzime ProSkin previne aparitia cosurilor si elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, pin protocolul de lucru patentat SUN&Safe, in timp ce alte metode, precum epilarea cu laser, nu trateaza pielea inchisa la culoare. Aparatura din salonul Nomasvello Bucuresti Mall Vitan este proprie si dezvoltata de No+Vello Spania. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologia IPL, fiind instruit dupa un protocol de lucru international.

Toate tratamentele No+Vello sunt non-invazive, au rezultate inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase- doar 30 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Bucuresti Mall Vitan au parte de oferte speciale lunare si beneficiaza de 50% reducere la curatarea faciala Proskin, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare faciala) . Asadar, pretul unei terapii faciale Proskin pentru clientii fideli va fi de doar 70 ron, in loc de pretul standard de 140 ron. Mai mult, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 30% discount.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello, care se pot achizitiona si pentru acasa sau pentru a fi daruite celor dragi.

Salonul Nomasvello Bucuresti Mall Vitan ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0731 998 765, respectiv pe e-mail: vitan@nomasvello.ro

Imagini Salon Bucuresti Mall

Join our Team!