CLUBUL DE FIDELITATE NO+VELLO

Descoperiți cardul No+Vello

La orice tratament efectuat în centrele No+Vello primiți gratuit Cardul de Fidelitate care va da startul unei relații privilegiate cu No+Vello!

Cu ajutorul Cardului de Fidelitate No+Vello, pentru fiecare ședință de tratament, abonament și/sau produs achiziționat din Centrele No+Vello, primiți cadou un număr de puncte bonus. Regula de calcul a punctelor de fidelitate este prețul tratamentului sau al produsului împărțit la 100. De exemplu, pentru o ședință de tratament care costă 140 lei se primesc 1,4 puncte bonus, pentru 280 lei veți primi 2,8 puncte ș.a.m.d.

După acumularea punctelor, consultați “Lista de prețuri – puncte bonus” și alegeți tratamentul pe care doriți să îl plătiți cu punctele acumulate. Puteți alege variate tratamente IPL, LED sau Pro Skin.

No+Vello recompensează fidelitatea Dumneavoastră!

Termeni și condiții

REGULAMENTUL PROGRAMULUI “CARDUL DE FIDELITATE”

Organizatorul promoției “CARDUL DE FIDELITATE” este SC GREEN CARE COSMETICS SRL, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/7201/2012, având CUI RO 30350229, cu sediul în București, str. Târgu Neamț, nr. 9, sector 6, denumit în continuare Organizator.

Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, fiind obligatoriu pentru toți participanții.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfașurării Campaniei, având obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceiași manieră în care a fost facută și informarea inițială.

Astfel de modificări vor fi făcute publice cu cel puțin 48 de ore înaintea intrării în vigoare.

Programul de fidelitate va fi lansat începand cu luna Octombrie 2014 și are durata nedeterminată. Organizatorul SC GREEN CARE COSMSETICS SRLare dreptul să hotărască în orice moment încetarea programului de fidelitate.

Înștințarea referitoare la încetarea programului va fi afișată de Organizator cu cel puțin 15 zile înainte de data încetării programului, la sediul centrelor sale.

La această Campanie promoțională poate participa orice persoană fizică, de orice vârstă, cu domiciliul/reședința în România, care acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament (denumite în continuare “Participanți”)

Pentru a se înscrie în campanie, participanții trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

  • La programul de fidelitate se poate participa cu orice achizitie de produse sau servicii, disponibile in cadrul salonului, prin completarea si semnarea formularului de inscriere si obtinerea gratuita a cardului de fidelitate. Formularul de inscriere este accesibil in vederea completarii fizice (pe suport de hartie) in saloanele Nomasvello. Participantul este obligat sa completeze integral formularul de inscriere, cu date reale, citet si cu respectarea indicatiilor prevazute de formular pentru completarea acestuia. Participantul este, de asemenea, obligat sa completeze toate campurile marcate ca obligatorii in formularul de inscriere. Formularul de inscriere nesemnat de catre participanti in campurile marcate pentru semnatura sau formularul de inscriere continand date incomplete nu este valid, ceea ce atrage dupa sine imposibilitatea acordarii cardului si participarea la programul de fidelitate.
  • SC GREEN CARE COSMETICS SRL își rezervă dreptul de a dezactiva orice Card de fidelitate după o perioadă de 12 luni de neutilizare sau care a fost folosit încalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului regulament sau ale dispozițiilor legale.
  • În cazul în care Cardul de fidelitate este pierdut, furat, uzat sau deteriorat, acesta va putea fi înlocuit gratuit cu un nou Card de fidelitate. Reemiterea se va efectua la cererea titularului, în salonul în care a fost emis, numai prin prezentarea actului de identitate în original.

Cardul de fidelitate este valabil si poate fi utilizat doar in salonul Nomasvello in care a fost emis, numai de catre posesorul sau. Pentru fiecare produs sau serviciu achizitionat din salonul Nomasvello, participantul va primi un numar de puncte bonus.

Regula de calcul este: prețul total / 100. Exemplu: pentru un tratament în valoare de 140lei, participantul va primi 1,4 puncte bonus, pentru un tratament în valoare de 280 lei, participantul va primi 2,8 puncte bonus etc. Punctele se acumulează pe card iar Participantul le poate valorifica oricând, optând pentru achiziționarea unui serviciu sau a unui produs afișat în Lista de prețuri, rubrica Puncte Card Fidelitate.

Cardul cadou No+Vello

Fie că este vorba de ziua de naștere a iubitei, aniversarea de nume a fratelui, Ziua Femeii sau Crăciunul, No+Vello te scapă de toate aceste griji punându-ți la dispoziție Cardul Cadou No+Vello.

Este destinat atât femeilor cât și bărbaților, poate fi personalizat cu servicii în funcție de necesitățile sau dorințele fiecăruia sau poți lăsa la alegerea celui care primește cardul să decidă tratamentele de care va beneficia.

Vino în centrele No+Vello ți cumpără pe loc Cardul Cadou.

Pentru că frumusețea este cel mai frumos cadou!

Cardul cadou No+Vello

EPILARE DEFINITIVA IPL 
Epilare Maini5 puncte
Epilare Perineu5 puncte
Epilare Laba Piciorului5 puncte
Epilare Lombar10 puncte
Epilare Abdomen10 puncte
Epilare Inghinal10 puncte
Epilare Fata10 puncte
Epilare Brate15 puncte
 REJUVENARE FACIALA IPL 
Tratament Facial Pro Skin10 puncte
Pro Skin + Rejuvenare Faciala15 puncte
 TRATAMENTE LED 
Albire Dentara – 1 sedinta10  puncte
Tratament Anticelulitic10  puncte
 PRODUSE
Emulsie Hidroprotectoare 50 ml15 puncte
Nomasvello – Romania
Centrele Nomasvello (No+Vello) ofera epilare definitiva la pret unic
, Calea Floreasca nr. 141, Bucuresti, Bucuresti , Romania - Telefon: +40733606700 Email: office@nomasvello.ro URL: https://www.nomasvello.ro