Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare
definitivă IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si epilare definitiva in Bacau

Cauti un salon de epilare definitiva in Bacau? Nomasvello Bacau, situat pe strada Erou Gheorghe Rusu, ofera tratamente de epilare definitiva customizata, prin conceptul unic FUSION- Laser Dioda+IPL. Mai mult, clientii se pot bucura si de terapii faciale inovatoare, precum rejuvenarea cu IPL sau curatarea faciala in profunzime Proskin.
Tratamentele sunt efectuate de Specialisti in domeniu, la un un pret avantajos.

Rejuvenarea trateaza ridurile, petele si urmele de la acnee, in timp ce curatarea faciala Proskin actioneaza cu ultrasunete si energie galvanica pentru eliminarea punctelor negre si a excesului de sebum. Specialistii efectueaza si tratamente faciale cu efect instant, de o zi sau de 21 zile, pe baza produselor profesionale No+Vello, cu acizi naturali si vitamine proprii pielii.

Clientii Nomasvello Bacau beneficiaza de o campanie de fidelizare permanenta, prin care primesc bani inapoi sub forma de puncte si au 50% discount la terapia ProSkin. Astfel, fidelitatea clientilor  este rasplatita cu preturi semnificativ reduse.

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL?  Epilarea definitiva cu IPL actioneaza de la exteriorul pielii catre interior,in timp ce epilarea cu laser dioda functioneaza din interior catre exterior, fiind ideala chiar si pentru pielea inchisa la culoare.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Detalii si programari la telefon: 0755 659 544, respectiv pe e-mail: bacau@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Calea Floreasca 141-143 București, Sector 1 014456
0759099990