Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare progresiv definitivă IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si epilarea progresiv definitiva in Bacau

Cauti un salon de epilarea progresiv definitiva in Bacau? Nomasvello Bacau situat pe strada Erou Gheorghe Rusu ofera tratamente de epilarea progresiv definitiva si de rejuvenare cu IPL, efectuate de Specialisti in domeniu, la un un pret avantajos, in functie de zona tratata.

Mai mult, in afara de tratamentele faciale cu IPL, centrul pune la dispozitia clientilor si curatarea faciala in profunzime Proskin, cu ultrasunete si energie galvanica, ideala pentru orice tip de ten si pentru eliminarea punctelor negre. Totodata, clientii au sansa de a efectua tratamente faciale cu efect instant, de o zi sau de 21 zile, pe baza produselor profesionale No+Vello, cu acizi naturali si vitamine proprii pielii.

Clientii Nomasvello Bacau beneficiaza de o campanie de fidelizare permanenta, prin care primesc bani inapoi sub forma de puncte si au 50% discount la terapia ProSkin. Astfel, fidelitatea clientilor  este rasplatita cu preturi semnificativ reduse.

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea progresiv definitiva cu IPL?  Epilarea progresiv definitiva cu IPL este neinvaziva si eficienta chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia No+Vello SUN&Safe.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Detalii si programari la telefon: 0755 659 544, respectiv pe e-mail: bacau@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

[wpseo_address id=”11103″show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_url=”1″ show_logo=”1″]