Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Bacau

Str. Erou Gheorghe Rusu, bl. 2, sc. A, ap. 1, parter

Cauti un salon de epilare definitiva in Bacau? Nomasvello Bacau situat pe strada Erou Gheorghe Rusu ofera tratamente de epilare definitiva si de rejuvenare cu IPL, efectuate de Specialisti in domeniu, la un un pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona tratata.

Mai mult, in afara de tratamentele faciale cu IPL, centrul pune la dispozitia clientilor si curatarea faciala in profunzime Proskin, cu ultrasunete si energie galvanica, ideala pentru orice tip de ten si pentru eliminarea punctelor negre. Totodata, clientii au sansa de a efectua tratamente faciale cu efect instant, de o zi sau de 21 zile, pe baza produselor profesionale No+Vello, cu acizi naturali si vitamine proprii pielii.

Clientii Nomasvello Bacau beneficiaza de o campanie de fidelizare permanenta, prin care primesc bani inapoi sub forma de puncte si au 50% discount la terapia ProSkin. Astfel, fidelitatea clientilor  este rasplatita cu preturi semnificativ reduse.

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL? Trebuie sa stii ca tratamentul cu laser este dureros, are un pret mai mare si nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV. Epilarea definitiva cu IPL este neinvaziva si eficienta chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia No+Vello SUN&Safe.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Detalii si programari la telefon: 0755 659 544, respectiv pe e-mail: bacau@nomasvello.ro

Imagini Salon

Join our Team!