Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare progresiv definitivă IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si epilarea progresiv definitiva in Baia Mare

Acum poti incepe tratamentul de epilarea progresiv definitiva la Nomasvello Baia-Mare, unul dintre cele 1200 centre ale celei mai mari retele de infrumusetare din lume, specializata pe terapii cu lumina intens pulsata (IPL). Mai mult, aici te poti bucura de tratamente faciale premium, atat cu IPL, cat si cu tehnologia Proskin.

Clientii Nomasvello Baia-Mare beneficiaza de o campanie de fidelizare permanenta, prin care primesc bani inapoi sub forma de puncte si au 50% discount la terapia ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si energie galvanica, un tratament eficient impotriva acneei si a punctelor negre. Pretul platit de clientii fideli este semnificativ mai mic decat preturile de lista.

Spre deosebire de epilarea cu laser, care nu trateaza zona fetei, epilarea progresiv definitiva cu IPL de la Nomasvello Baia-Mare trateaza aproape toate zonele faciale si corporale si are un pret avantajos, in functie de zona tratata. In plus, nu doare si are rezultate chiar si pe pielea bronzata.

La simpla vizita la centru toti clientii beneficiaza Gratuit de consultanta personalizata, de testarea tratamentului de epilarea progresiv definitiva si de o diagnoza faciala Woodlamp.

La Nomasvello Baia-Mare primesti servicii premium la preturi avantajoase!

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii progresiv definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

0759099990