Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare progresiv definitivă IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si epilarea progresiv definitiva in Braila

Salonul de epilarea progresiv definitiva Nomasvello Braila este situat pe Calea Calarasilor, nr. 244, in proximitatea RCS-RDS si Electrica.

Centrul Nomasvello Braila face parte din cea mai mare retea de infrumusetare din lume, oferind brailenilor servicii premium de epilarea progresiv definitiva si tratamente faciale de rejuvenare cu efect antirid, anti-pete si anti-acnee. Totodata, clientii se pot bucura de terapia ProSkin de curatare faciala in profunzime, cu ultrasunete si energie galvanica, un tratament facial anti-puncte negre. Centrul ofera, de asemenea,  tratamente faciale si corporale inovatoare cu tehnologia LED+Esthetic fara durere si fara efecte secundare.

Tratamentele No+Vello nu implica durere, sunt rapide si cu rezultate vizibile de la prima sedinta, avand un pret avantajos, in functie de fiecare zona tratata. Epilarea definitiva cu IPL actioneaza eficient chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura din centrele Nomasvello este dezvoltata de laboratoarele proprii No+Vello Spania si este updatata periodic, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Clientii Nomasvello Braila beneficiaza in permanenta de 3 oferte speciale: primesc bani inapoi sub forma de puncte, prin cardul de fidelitate Nomasvello; au parte de o sedinta gratuita de epilarea progresiv definitiva (axila, inghinal sau fata) pentru fiecare 3 prietene aduse in centru; beneficiaza de 50% discount la tratamentele cu tehnologiile ProSkin si LED, daca au efectuat cel putin o sedinta de beauty, pretul unei sedinte fiind de doar 85 ron, in loc de 170 ron.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello, cu acizi naturali si vitamine proprii pielii, care sunt recomandate de specialisti a fi utilizate si acasa, pentru o piele perfecta.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii progresiv definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Brandul Nomasvello (No+Vello) este Lider Mondial in epilarea progresiv definitiva si Terapii Faciale cu lumina intens pulsata (IPL), avand peste 600 centre deschise in 12 tari de pe 3 continente.

Detalii si programari la telefon: 0774 624 473, respectiv pe e-mail: braila@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii progresiv definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Calea Floreasca 141-143 București, Sector 1 014456
0759099990