FARA FOLICULITA in Februarie: 4 sedinte de Epilare Definitiva = 490 lei!
Am deschis Nomasvello Brasov Coresi - in incinta Coresi Avantgarden- te asteptam cu drag!

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Băneasa Shopping City

Șos. București-Ploiești, nr. 42D, Băneasa Shopping City (demisol Food Court)

Locuitorii din zona de Nord a capitalei se pot bucura de serviciile oferite de Nomasvello Baneasa din Baneasa Shopping City, un salon ce face parte din cea mai mare retea de infrumusetare din lume care promoveaza terapiile cu lumina intens pulsata (IPL).

Salonul este specializat pe Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL, alaturi de alte tratamente faciale si corporale, cu tehnologii inovatoare: ProSkin (curatare faciala in profunzime cu ultrasunete si energie galvanica), respectiv LED+Esthetic (hidratare faciala, albire dentara BIO, tratamente Anticelulitice si de Fermitate). Clientii Nomasvello au preturi speciale la terapiile cu LED si Proskin, platind cu 50% mai putin pe sedinta, adica doar 68 ron.

Spre deosebire de epilarea cu laser, care este dureroasa, are un pret ridicat si nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV, pretul tratamentelor de epilare definitiva cu IPL de la No+Vello este de doar 30 euro pe zona tratata, pe sedinta. In plus, procedura este  neinvaziva si eficienta chiar si pe pielea bronzata. Rezultatele tratamentelor sunt vizibile de la prima sedinta, gratie aparaturii de ultima generatie si a Specialistilor in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Centrul Nomasvello Baneasa pune la dispozitia clientilor si produsele profesionale No+vello, care asigura o ingrijire completa pentru orice tip de ten.
Toate persoanele care vin la centru beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp.

Afla detalii complete la telefon: 0721 755 214 sau pe E-mail: baneasa@nomasvello.ro.

Imagini Salon

Join our Team!