Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Bucuresti Mall Vitan

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Bucuresti Mall Vitan ofera clientilor serviciile premium ale brandului Numarul 1 in Lume in Tratamente Cosmetice cu IPL (lumina intens pulsata): No+Vello.

In prezent, exista peste 1000 centre No+Vello active, deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Centrul Nomasvello Bucuresti Mall Vitan va pune la dispozitia clientilor tratamente de Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, precum si terapii faciale cu tehnologia Proskin, care actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica. Prin epilare definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Curatarea faciala in profunzime ProSkin previne aparitia cosurilor si elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, pin protocolul de lucru patentat SUN&Safe, in timp ce alte metode, precum epilarea cu laser, nu trateaza pielea inchisa la culoare. Aparatura din salonul Nomasvello Bucuresti Mall Vitan este proprie si dezvoltata de No+Vello Spania. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologia IPL, fiind instruit dupa un protocol de lucru international.

Toate tratamentele No+Vello sunt non-invazive, au rezultate inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase- doar 30 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Bucuresti Mall Vitan au parte de oferte speciale lunare si beneficiaza de 50% reducere la curatarea faciala Proskin, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare faciala) . Asadar, pretul unei terapii faciale Proskin pentru clientii fideli va fi de doar 70 ron, in loc de pretul standard de 140 ron. Mai mult, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 30% discount.

Rezultatele tratamentelor sunt maximizate de produsele profesionale No+Vello, care se pot achizitiona si pentru acasa sau pentru a fi daruite celor dragi.

Salonul Nomasvello Bucuresti Mall Vitan ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0731 998 765, respectiv pe e-mail: vitan@nomasvello.ro

VREAU SA MA PROGRAMEZ

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

AFI Cotroceni, Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București

Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București
București, București
Romania
Telefon: 0214 481 826
Telefon secundar: 0768 163 263
Email: afi.cotroceni@nomasvello.ro
URL: https://www.nomasvello.ro/blog/locatie/afi-cotroceni-bd-vasile-milea-nr-4-sector-6-bucuresti/