Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Cora Lujerului

Bd. Iuliu Maniu, nr. 19, sector 6, București (în incinta Cora Lujerului, vis-a-vis de magazinul Murfatlar)

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Cora Lujerului ofera servicii de calitate la standarde internationale, efectuate de Specialisti in domeniu.

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL? Tratamentul cu laser este dureros, pretul unei sedinte este ridicat si acesta nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV, spre deosebire de epilarea definitiva cu IPL, care nu doare, fiind eficienta chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe, patentata de Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello din Spania. In plus, la salonul Nomasvello Cora Lujerului epilarea definitiva are un pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona tratata.

Centrul pune la dispozitia clientilor si terapii faciale inovatoare, precum Rejuvenarea cu IPL sau curatarea faciala cu tehnologia ProSkin, alaturi de tratamente complexe de ingrijire a tenului, bazate pe produsele profesionale No+Vello cu acizi naturali.

Mai mult, la salonul Nomasvello din Cora Lujerului sunt disponibile terapii corporale si faciale cu LED ( anticelulitice, de fermitate a pielii si de ingrijire a tenului), precum si tratamentul de Albire Dentara BIO. Clientii Nomasvello beneficiaza de 50% reducere la preturile procedurilor cu tehnologiile ProSkin si LED .

Toate persoanele beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la salon.

Contacteaza-ne telefonic: 0720.866.466 si pe e-mail: cora.lujerului@nomasvello.ro

Imagini Salon

Join our Team!