Acum suntem Mai Aproape de Tine prin 3 noi centre care se vor deschide in luna MAI: Nomasvello Cora Pantelimon, Nomasvello Iasi Newton si Nomasvello Ramnicu Valcea!
DAM START Pregatirilor de VARA, printr-o oferta de nerefuzat:
Epilare Definitiva zone mici la doar 70 lei sedinta, in loc de 270 lei ( 49% discount ), pentru zonele: Mustata; Maini; Laba Piciorului; Linie Abdomen; Barbie; Perciuni; Pometi; Areola Sani.
Produse profesionale premium la 1 L, cu rol anticelulitic si de fermitate a pielii la pretul de 240 lei fiecare.

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Cora Lujerului

Bd. Iuliu Maniu, nr. 19, sector 6, București (în incinta Cora Lujerului, vis-a-vis de magazinul Murfatlar)

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Cora Lujerului ofera servicii de calitate la standarde internationale, efectuate de Specialisti in domeniu.

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL? Tratamentul cu laser este dureros, pretul unei sedinte este ridicat si acesta nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV, spre deosebire de epilarea definitiva cu IPL, care nu doare, fiind eficienta chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe, patentata de Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello din Spania. In plus, la salonul Nomasvello Cora Lujerului epilarea definitiva are un pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona tratata.

Centrul pune la dispozitia clientilor si terapii faciale inovatoare, precum Rejuvenarea cu IPL sau curatarea faciala cu tehnologia ProSkin, alaturi de tratamente complexe de ingrijire a tenului, bazate pe produsele profesionale No+Vello cu acizi naturali.

Mai mult, la salonul Nomasvello din Cora Lujerului sunt disponibile terapii corporale si faciale cu LED ( anticelulitice, de fermitate a pielii si de ingrijire a tenului), precum si tratamentul de Albire Dentara BIO. Clientii Nomasvello beneficiaza de 50% reducere la preturile procedurilor cu tehnologiile ProSkin si LED . Astfel, ei vor plati pentru aceste tratamente doar 68 lei, in loc de 135 lei.

Toate persoanele beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la salon.

Contacteaza-ne telefonic: 0720.866.466 si pe e-mail: cora.lujerului@nomasvello.ro

Imagini Salon