Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Cora Pantelimon Bucuresti

Cora Pantelimon, Soseaua Vergului, nr. 20, Bucuresti, sector 2 (langa OKaidi)

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Pantelimon Bucuresti ofera clientilor serviciile premium de la No+Vello, brandul numarul 1 in lume in tratamente cosmetice cu IPL. Astfel, noul centru se alatura celor peste 1200 saloane  deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Printre tratamentele oferite de catre specialistii Nomasvello Pantelimon se numara Epilarea Definitiva si Rejuvenarea Faciala cu IPL, curatarea faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, precum si terapiile faciale intensive de o zi sau de 21 zile, pe baza produselor profesionale Nomasvello. Mai mult,  specialistii  efectueaza terapii faciale cu tehnologia LED, tratamente corporale anticelulitice si de fermitate cu LED, precum si albire dentara BIO.

Prin epilarea definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe, in timp ce alte metode, precum epilarea cu laser, nu trateaza pielea inchisa la culoare. Terapia ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute. Aparatura proprie, de ultima generatie, precum si protocolul de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania asigura realizarea tratamentelor in conditii de maxima siguranta si eficienta. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologiile IPL, Proskin si LED si  este instruit in permanenta, pentru a oferi servicii de calitate tuturor clientilor.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase- doar 30 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Pantelimon beneficiaza de oferte lunare speciale si de un pret redus cu 50% la terapiile Proskin si LED, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare faciala). Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 30% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Salonul Nomasvello Pantelimon ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon:0732 787 078, respectiv pe e-mail: pantelimon@nomasvello.ro

Imagini Salon:

 

Join our Team!