Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitiva progresiva IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament albire dentară BIO LED + Estethic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Progresiva AFI Palace Cotroceni

Situat in AFI Palace Cotroceni (langa Cinema), salonul Nomasvello AFI este specializat in epilare definitiva si terapii faciale cu lumina intens pulsata (IPL).

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva progresiva cu IPL? Epilarea definitiva cu laser functioneaza din interior catre exterior, iar epilarea definitiva progresiva cu IPL actioneaza de la exterior catre radacina, prin intermediul melaninei din firele de par tratate.

Tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe, patentata de Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello din Spania.

In plus, la salonul Nomasvello AFI epilarea definitiva progresiva are un pret avantajos si este realizata de Specialisti in domeniu, dupa un protocol de lucru international.

Pe langa epilarea definitiva progresiva cu lumina intens pulsata (IPL), centrul pune la dispozitia clientilor si terapii faciale, precum Rejuvenarea cu IPL sau curatarea faciala cu tehnologia ProSkin, alaturi de tratamente complexe de ingrijire faciala, bazate pe produsele profesionale No+Vello cu acizi naturali.  Pretul terapiei ProSkin pentru clientii existenti este redus cu 50%, adica o sedinta costa doar 85  ron.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive progresive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru. 

La Nomasvello AFI Cotroceni ai parte de servicii premium la preturi avantajoase!

Detalii si programari la telefon:0768 163 263, respectiv pe e-mail: afi.cotroceni@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive progresive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

[wpseo_address id=”11155″show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_url=”1″ show_logo=”1″]