Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitiva FUSION – LASER+IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva AFI Palace Cotroceni

Situat in AFI Palace Cotroceni (langa Cinema), salonul Nomasvello AFI este specializat in Epilare Definitiva, Customizata pe nevoile fiecarui client, prin conceptul unic FUSION-Laser Dioda+IPL.

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL? Epilarea definitiva cu laser functioneaza din interior catre exterior, iar epilarea definitiva cu IPL actioneaza de la exterior catre radacina, prin intermediul melaninei din firele de par tratate.

Tratamentele de epilare definitiva sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe, patentata de Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello din Spania.

In plus, la salonul Nomasvello AFI epilarea definitiva are un pret avantajos si este realizata de Specialisti in domeniu, dupa un protocol de lucru international.

Pe langa epilarea definitiva cu laser dioda si IPL, centrul pune la dispozitia clientilor si terapii faciale, precum Rejuvenarea cu IPL, curatarea faciala cu tehnologia ProSkin sau terapiile faciale cu LED. Mai mult, clientii se pot bucura si de remodelare corporala cu tehnologia LED. Toate terapiile sunt bazate pe ultimele tehnologii in domeniu si pe produsele profesionale No+Vello cu acizi naturali si vitamine proprii pielii.  Pretul terapiilor ProSkin si LED sunt reduse cu 50% pentru clientii existenti.  

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru. 

La Nomasvello AFI Cotroceni ai parte de servicii premium la preturi avantajoase!

Detalii si programari la telefon:0768 163 263, respectiv pe e-mail: afi.cotroceni@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Calea Floreasca 141-143 București, Sector 1 014456
0759099990