Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva AFI Palace Cotroceni

Bd. Vasile Milea, nr. 4, sector 6, București (în incinta Afi Palace Cotroceni, etaj 1, zona cinematografelor)

Situat in AFI Palace Cotroceni (langa Cinema), salonul Nomasvello AFI este specializat in epilare definitiva si terapii faciale cu lumina intens pulsata (IPL).

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL? Trebuie sa stii ca tratamentul cu laser este dureros, se aplica preturi mai mari si nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV. Tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe, patentata de Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello din Spania. In plus, la salonul Nomasvello AFI epilarea definitiva are un pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona tratata si este realizata de Specialisti in domeniu, dupa un protocol de lucru international.

Pe langa epilarea definitiva cu lumina intens pulsata (IPL), centrul pune la dispozitia clientilor si terapii faciale, precum Rejuvenarea cu IPL sau curatarea faciala cu tehnologia ProSkin, alaturi de tratamente complexe de ingrijire faciala, bazate pe produsele profesionale No+Vello cu acizi naturali.  Pretul terapiei ProSkin pentru clientii existenti este redus cu 50%, adica o sedinta costa doar 70 ron.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru. La Nomasvello AFI Cotroceni ai parte de servicii premium la preturi avantajoase!

Detalii si programari la telefon:0768 163 263, respectiv pe e-mail: afi.cotroceni@nomasvello.ro

Imagini Salon

Join our Team!