Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Bd. Decebal

Centrul de epilare definitiva cu IPL Nomasvello Decebal face parte din cea mai mare retea internationala de infrumusetare, cu peste 1200 centre deschise in lume.

Salonul este specializat in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu lumina intens pulsata (IPL) si ofera servicii eficiente de la prima sedinta, fara durere si la un pret avantajos.  Spre deosebire de epilarea cu laser, care nu trateaza zona fetei, tratamentele de epilare definitiva cu IPL trateaza aproape orice zona a corpului si sunt neinvazive si eficiente chiar de la prima sedinta. In plus, sunt eficiente si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si este updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Centrul Nomasvello Decebal pune la dispozitia clientilor si alte servicii de ingrijire personala, cu tehnologiile inovatoare ProSkin (curatare faciala in profunzime cu ultrasunete si energie galvanica), respectiv LED+Esthetic (hidratare faciala, tratamente Anticelulitice si de Fermitate).  

Campania de fidelizare a clientilor existenti implica preturi speciale pentru acestia la tratamentele cu LED si ProSkin, la care se aplica o reducere de 50%, o sedinta avand pretul de 85 ron.

In salonul Nomasvello Decebal sunt disponibile si produsele profesionale No+Vello, care asigura o ingrijire completa pentru orice tip de ten, prin tratamente intensive de o zi sau de 21 zile.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon:0730 432 294, respectiv pe e-mail: decebal@nomasvello.ro.

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

0759099990