Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Bd. Decebal

Bd. Decebal, nr. 4, sector 3, București (lângă Ruby Tuesday)

Centrul de epilare definitiva cu IPL Nomasvello Decebal face parte din cea mai mare retea internationala de infrumusetare, cu peste 1200 centre deschise in lume.

Salonul este specializat in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu lumina intens pulsata (IPL) si ofera servicii eficiente de la prima sedinta, fara durere si la un pret avantajos de doar 30 euro pe zona tratata. Spre deosebire de epilarea cu laser, care nu trateaza pielea bronzata si fototipul 4, tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si este updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Centrul Nomasvello Decebal pune la dispozitia clientilor si alte servicii de ingrijire personala, cu tehnologiile inovatoare ProSkin (curatare faciala in profunzime cu ultrasunete si energie galvanica), respectiv LED+Esthetic (hidratare faciala, albire dentara BIO, tratamente Anticelulitice si de Fermitate).  Campania de fidelizare a clientilor existenti implica preturi speciale pentru acestia la tratamentele cu LED si ProSkin, la care se aplica o reducere de 50%, o sedinta avand pretul de 70 ron.

In salonul Nomasvello Decebal sunt disponibile si produsele profesionale No+Vello, care asigura o ingrijire completa pentru orice tip de ten, prin tratamente intensive de o zi sau de 21 zile.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon:0730 432 294, respectiv pe e-mail: decebal@nomasvello.ro.

Imagini Salon

Join our Team!