Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Calea Floreasca

Calea Floreasca, 141-143, sector 1, București (în clădirea de birouri situată între Piața Floreasca și Spring Time)

Salonul Nomasvello Floreasca este activ din 2010, oferind servicii de calitate, efectuate de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

 

Salonul este specializat in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu lumina intens pulsata (IPL). Spre deosebire de epilarea cu laser, care este dureroasa, are un pret ridicat si nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV, tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive,  pretul fiind unisex si fix, de doar 30 euro pe zona tratata, pe sedinta. In plus, sunt eficiente si pe pielea bronzata.

 

Centrul Nomasvello Floreasca ofera clientilor si alte servicii de ingrijire personala, cu tehnologiile inovatoare ProSkin (curatare faciala in profunzime cu ultrasunete si energie galvanica), respectiv LED+Esthetic (hidratare faciala, albire dentara BIO, tratamente Anticelulitice si de Fermitate). Clientii care au efectuat cel putin o sedinta de IPL (epilare definitiva sau rejuvenare) beneficiaza de preturi speciale la terapiile ProSkin si LED, reduse cu 50% fata de pretul de lista.
Descopera la salonul Nomasvello Floreasca si produsele profesionale No+Vello, care confera o ingrijire completa pentru orice tip de ten, prin aplicarea lor acasa sau la salon, prin tratamente intensive de o zi/ de 21 zile.

 

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp.

Contacteaza-ne telefonic: 0720 777 258 sau pe E-mail: floreasca@nomasvello.ro

Imagini Salon

Ce spun clientii?

Default Avatar100
PR, București, clientă Nomasvello Floreasca
Bloggeri
Floreasca
Tratamente corporale
Tratamente faciale

Nu fac reclamă decât produselor și locurilor în care cred și pe care le-am încercat. Și am un sentiment bun cu vecinii de la Nomasvello, pe care am de gând să îi vizitez destul de des anul acesta.

Default Avatar100
clientă Nomasvello Floreasca București
Epilare Definitiva cu IPL
Floreasca

Sunt foarte mulțumită de serviciile Nomasvello și de personalul de aici, de la centrul Floreasca. Nu mă așteptam să văd rezultate după prima ședință.

Join our Team!