Acum suntem Mai Aproape de Tine prin 3 noi centre care se vor deschide in luna MAI: Nomasvello Cora Pantelimon, Nomasvello Iasi Newton si Nomasvello Ramnicu Valcea!
DAM START Pregatirilor de VARA, printr-o oferta de nerefuzat:
Epilare Definitiva zone mici la doar 70 lei sedinta, in loc de 270 lei ( 49% discount ), pentru zonele: Mustata; Maini; Laba Piciorului; Linie Abdomen; Barbie; Perciuni; Pometi; Areola Sani.
Produse profesionale premium la 1 L, cu rol anticelulitic si de fermitate a pielii la pretul de 240 lei fiecare.

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Jolie Ville

Strada Erou Iancu Nicolae, nr 103 bis, Pipera, in JolieVille Galleria, etaj 1 (langa World Class)

Centrul Nomasvello JolieVille este situat in incinta Jolie Ville Galleria din Pipera si reprezinta brandul lider mondial in epilare definitiva si terapii faciale cu lumina intens pulsata (IPL).

Salonul este specializat in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu lumina intens pulsata (IPL). Epilarea cu laser este dureroasa, are un pret ridicat si nu trateaza pielea bronzata si fototipul 4, in timp ce tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata, iar pretul unei sedinte este de doar 30 euro pe zona. Rezultatele tratamentelor sunt vizibile de la prima programare, gratie aparaturii de ultima generatie si a Specialistilor in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Centrul Nomasvello JolieVille pune la dispozitia clientilor si alte servicii de ingrijire personala, cu tehnologiile inovatoare ProSkin (curatare faciala in profunzime cu ultrasunete si energie galvanica), respectiv LED+Esthetic (hidratare faciala, albire dentara BIO, tratamente Anticelulitice si de Fermitate).  Clientii existenti beneficiaza de preturi reduse cu 50% la terapiile cu LED si ProSkin.

In cadrul  salonului Nomasvello JolieVille se regasesc si produse profesionale No+Vello, care asigura o ingrijire completa pentru orice tip de ten, prin tratamente intensive de o zi sau de 21 zile.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0746 259 595, respectiv pe e-mail: jolieville@nomasvello.ro.

Imagini Salon