Obtine Indicatii:

Tratamente Disponibile

Epilare definitivă FUSION – LASER+IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Militari Residence

Str. Rezervelor 62, bl. 1, Dudu, Chiajna, Ilfov (vis-a-vis de intrarea in parcarea Lidl)

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Militari Residence ofera clientilor serviciile premium de la No+Vello, brandul Numarul 1 in lume in tratamente inovatoare de infrumusetare. Astfel, noul centru se alatura celor peste 600 saloane deschise in 12 tari de pe 3 continente.

Specialistii Nomasvello Militari Residence pun la dispozitia celor interesati urmatoarele tratamente: Epilare Definitiva Customizata, prin conceptul unic FUSION– Laser Dioda+IPL, Rejuvenare Faciala cu IPL, curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, terapii faciale intensive de 21 zile, tratamente faciale si corporale cu LED.

 Prin epilarea definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar rejuvenarea trateaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu Laser si IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe.

Terapia ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute. Aparatura folosita este proprie si de ultima generatie. Specialistii aplica un protocol de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania, fiind instruiti in permanenta, pentru a oferi servicii de calitate tuturor clientilor.

Tratamentele de remodelare corporala cu tehnologia LED+Esthetic asigura tonifierea pielii si elimina celulita, avand triplu rol: activeaza circulatia sanguina pentru arderea grasimilor, efectueaza drenajul limfatic, pentru eliminarea toxinelor si ajuta la o mai buna digestie.

Toate tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase.  

Clientii Nomasvello Militari Residence beneficiaza lunar de oferte speciale si preturi reduse cu 50% la toate tratamentele Proskin si LED. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 58% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Clientii salonului Nomasvello Militari Residence se bucura GRATUIT de testarea epilarii definitive si de o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0740248593, respectiv pe e-mail:  militariresidence@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Calea Floreasca 141-143 București, Sector 1 014456
0759099990