De astazi suntem mai aproape de tine printr-un NOU CENTRU: Nomasvello CRAIOVA Calea Bucuresti!
Profita in oricare salon Nomasvello de oferta lunii APRILIE: Terapii Faciale Personalizate, cu 64% discount! Pentru doar 99 Lei primesti Diagnoza Faciala Woodlamp si 2 Tratamente Faciale, la alegere intre Proskin, LED Facial sau Rejuvenare cu IPL.

Scrie-ne pentru detalii suplimentare despre serviciile sau franciza Nomasvello, prin care poti detine propriul salon No+Vello: office@nomasvello.ro.

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Sun Plaza

Calea Vacaresti, nr. 391, sector 4, Bucuresti, Sun Plaza Mall, Nivel -1

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Sun Plaza este specializat in terapii faciale si corporale cu IPL, facand parte din cea mai mare retea de infrumusetare din lume, cu peste 1200 centre deschise la nivel international.

Serviciile de epilare definitiva sunt eficiente de la prima sedinta, nu sunt dureroase si au un pret avantajos, de doar 30 euro pe zona tratata. Daca epilarea cu laser nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV, tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.
Centrul Nomasvello Sun Plaza ofera clientilor si alte servicii de ingrijire personala, precum curatarea faciala in profunzime ProSkin, cu ultrasunete si energie galvanica, alaturi de tratamente faciale intensive, care au la baza produsele profesionale No+Vello.  Pentru clientii existenti care au efectuat cel putin o sedinta de IPL pretul unei terapii ProSkin este redus cu 50%, o sedinta costand doar 68 ron.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru. La Nomasvello Sun Plaza gasesti servicii de ingrijire premium la preturi avantajoase!

Detalii si programari la telefon: 0733 748 488, respectiv pe e-mail: sunplaza@nomasvello.ro

Imagini Salon