Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Sun Plaza

Calea Vacaresti, nr. 391, sector 4, Bucuresti, Sun Plaza Mall, Nivel -1

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Sun Plaza este specializat in terapii faciale si corporale cu IPL, LED si Proskin, facand parte din cea mai mare retea de infrumusetare din lume, cu peste 1200 centre deschise la nivel international.

Serviciile de epilare definitiva sunt eficiente de la prima sedinta, nu sunt dureroase si au un pret avantajos, de doar 30 euro pe zona tratata. Daca epilarea cu laser nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV, tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.
Centrul Nomasvello Sun Plaza ofera clientilor si alte servicii de ingrijire personala, precum curatarea faciala in profunzime ProSkin, cu ultrasunete si energie galvanica, alaturi de tratamente faciale intensive, care au la baza produsele profesionale No+Vello.  Mai mult, salonul ofera tratamente faciale si corporale cu tehnologia LED, precum si Albirea Dentara BIO, fara efecte secundare asupra smaltului dintilor. Printre terapiile corporale efectuate se numara tratamentul anticelulitic si de fermitate a pielii, cu efect vizibil de scadere in centimetri.

Pentru clientii existenti care au efectuat cel putin o sedinta de IPL pretul unei terapii cu tehnologiile ProSkin sau LED este redus cu 50%, o sedinta costand doar 70 ron.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

La Nomasvello Sun Plaza gasesti servicii de ingrijire premium la preturi avantajoase!

Detalii si programari la telefon: 0733 748 488, respectiv pe e-mail: sunplaza@nomasvello.ro

Imagini Salon

Join our Team!