Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva Calea Victoriei

Calea Victoriei, nr. 122, sector 1, București (în gang la intersecția dintre Calea Victoriei și Strada Piața Amzei)

Centrul de epilare definitiva cu IPL Nomasvello Victoriei face parte din cea mai mare retea internationala de infrumusetare, cu peste 1200 centre deschise in lume, in 16 tari, de pe 3 continente.

Salonul este specializat in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu lumina intens pulsata (IPL) si ofera servicii eficiente de la prima sedinta, fara durere si la un pret avantajos de doar 30 euro pe zona tratata. Daca epilarea definitiva cu laser nu trateaza pielea bronzata si fototipul 4, tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Centrul Nomasvello Victoriei ofera clientilor si alte servicii de ingrijire personala, cu tehnologiile inovatoare ProSkin (curatare faciala in profunzime cu ultrasunete si energie galvanica), respectiv LED+Esthetic (hidratare faciala, albire dentara BIO, tratamente Anticelulitice si de Fermitate), pretul acestora fiind redus cu 50% pentru clientii existenti.

Incearca si produsele profesionale No+Vello, care asigura o ingrijire completa, fiind parte activa a tratamentelor si maximizand rezultatele acestora. La Nomasvello Victoriei asiguram tratamente faciale personalizate pentru fiecare tip de ten, dupa o diagnoza faciala cu Woodlamp, oferita gratuita. Astfel, exista game de produse special concepute pentru ingrijirea tenului gras, sensibil, uscat, tern, imbatranit sau lipsit de fermitate. Poti opta pentru un tratament flash, care implica aplicarea de masti sau fiole cu acizi naturali proprii pielii sau pentru un tratament intensiv de 21 zile, ca sa estompezi imperfectiunile tenului.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de Diagnoza Faciala Woodlamp, la simpla vizita la centru.

La Nomasvello Victoriei primesti servicii premium la preturi competitive!

Detalii si programari la telefon:0732 239 611, respectiv pe e-mail: victoriei@nomasvello.ro

Imagini Salon

Join our Team!