Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva VIVO Center

VIVO Cluj (lângă Benvenuti), Str. Avram Iancu, nr. 492-500, Comuna Floreşti

Centrul Nomasvello VIVO Cluj este specializat in epilare definitiva si terapii faciale cu lumina intens pulsata (IPL), oferind servicii de calitate la standarde internationale, efectuate de Specialisti in domeniu.

Nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL? Tratamentul cu laser este dureros, pretul unei sedinte este ridicat si aceasta tehnologie nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV. Epilarea definitiva cu IPL este neinvaziva si eficienta chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe, patentata de Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello din Spania. In plus, la salonul Nomasvello VIVO Cluj tratamentele de epilare definitiva au un pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona tratata, pe sedinta.

Centrul pune la dispozitia clientilor si terapii faciale inovatoare, precum Rejuvenarea cu IPL sau curatarea faciala cu tehnologia ProSkin, alaturi de tratamentele inovatoare cu LED: terapii corporale, terapii faciale si albire dentara BIO. Mai mult, specialistii Nomasvello Vivo Cluj ofera programe complexe de ingrijire a tenului, bazate pe produsele profesionale No+Vello cu acizi naturali.

Daca ai efectuat cel putin o sedinta de IPL in centru ai parte de preturi reduse cu 50% la terapiile ProSkin si LED.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Detalii si programari la telefon: 0744 291 360, respectiv pe e-mail: polus@nomasvello.ro.

Imagini Salon

Join our Team!