Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament albire dentară BIO LED + Estethic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Craiova, Calea Bucuresti

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Craiova Calea Bucuresti ofera craiovenilor serviciile de infrumusetare premium de la No+Vello, brandul Nr.1 in Lume in Tratamente Cosmetice cu IPL. Astfel, centrul s-a alaturat celor peste 1200 saloane deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Nomasvello Craiova Calea Bucuresti ofera clientilor tratamente de Epilarea Definitiva si Rejuvenarea Faciala cu IPL, terapii faciale de curatare in profunzime cu tehnologia Proskin, precum si tratamente faciale intensive de o zi sau de 21 zile, pe baza produselor profesionale Nomasvello. Mai mult,  specialistii  efectueaza terapii faciale cu tehnologia LED, tratamente corporale anticelulitice si de fermitate cu LED, precum si albire dentara BIO.

Prin epilarea definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, pin protocolul de lucru patentat SUN&Safe, in timp ce alte metode, precum epilarea cu laser, nu trateaza pielea inchisa la culoare. Terapia ProSkin are o actiune blanda, prin ultrasunete si energie galvanica si elimina rapid si fara durere punctele negre si impuritatile. Aparatura proprie, de ultima generatie, precum si protocolul de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania permit efectuarea tratamentelor in conditii de maxima siguranta si eficienta.  Terapiile cu LED sunt optime pentru orice tip de piele si total nedureroase. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologiile IPL, Proskin si LED, fiind acreditat international.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase, de numai 30 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Craiova Calea Bucuresti au parte de oferte lunare speciale si de un pret redus cu 50% la toate terapiile Proskin si LED, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare faciala). Asadar, pretul unei sedinte de Proskin sau LED pentru clientii fideli este de doar 70 ron. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 30% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona si pentru acasa sau pentru a fi daruite celor dragi.

Salonul Nomasvello Craiova Calea Bucuresti ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0765 803 000, respectiv pe e-mail: caleabucuresti @nomasvello.ro

VREAU SA MA PROGRAMEZ

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

AFI Cotroceni, Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București

Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București
București, București
Romania
Telefon: 0214 481 826
Telefon secundar: 0768 163 263
Email: afi.cotroceni@nomasvello.ro
URL: https://www.nomasvello.ro/blog/locatie/afi-cotroceni-bd-vasile-milea-nr-4-sector-6-bucuresti/