Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Falticeni

Salonul de infrumusetare Nomasvello Falticeni pune la dispozitia clientilor serviciile premium No+Vello, brandul numarul 1 in lume in tratamente cosmetice cu IPL. Astfel, noul centru se alatura celor peste 600 saloane  deschise in 12 tari de pe 3 continente.

La Nomasvello Falticeni clientii se pot bucura de tratamente de: Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, Tratamente Faciale si Corporale cu LED+Esthetic.

Mai mult, locuitorii din Falticeni pot testa terapiile faciale intensive de o zi sau de 21 zile, efectuate cu produse profesionale Nomasvello. Pe langa serviciile No+Vello, clientii beneficiaza si de servicii de igiena si profilaxie dentara, prestate de specialisti cu experienta in stomatologie.

Prin epilarea definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, prin  intermediul unui aparat IPL de ultima generatie, elaborat de Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello Spania. Tratamentul de rejuvenare estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe.

 Terapia faciala ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute.  Tratamentele de infrumusetare cu LED nu sunt dureroase, stimuleaza circulatia sangelui si asigura drenajul, pentru o piele frumoasa si sanatoasa. Serviciile de igiena si profilaxie dentara sunt realizate cu maxima atentie si pricepere, pentru rezultate rapide si de durata.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase.

Clientii Nomasvello Falticeni beneficiaza de oferte lunare speciale si de un pret redus cu 50% la tratamentele cu tehnologiile Proskin si LED, daca au efectuat cel putin o sedinta beauty la centru. Asadar, pretul unei terapii  Proskin sau al unei sedinte de LED pentru clientii fideli este de doar 85 ron. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 30% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Mai mult, pe langa serviciile No+Vello, la Nomasvello Falticeni poti beneficia si de servicii de igiena si profilaxie dentara, efectuate de specialisti cu experienta in stomatologie.

Contacteaza-ne:
Adresa: Strada Republicii, FN, etaj P, ap 1, Falticeni (vizavi de Eclipse)
Telefon: 0742 805 988
E-mail: falticeni@nomasvello.ro
Program de lucru:
Luni –Vineri: 08:00 – 16:00
Sambata: 10:00-14:00

Toti clientii beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de o Diagnoza Faciala Woodlamp la simpla vizita la Nomasvello Falticeni!

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Calea Floreasca 141-143 București, Sector 1 014456
0759099990