Piele fina si protectie solara in plina vara, prin EPILAREA DEFINITIVA CU IPL!
La oricare 3 zone epilate definitiv = un CADOU GARANTAT: Emulsia hidroprotectoare cu SPF 30, in valoare de 50 lei

×

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Iulius Mall, Iasi

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 2-4, Iași, în incinta Iulius Mall, etaj 2

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Iasi Iulius 2 ofera iesenilor serviciile premium de la No+Vello, brandul numarul 1 in lume in tratamente cosmetice cu IPL. Astfel, noul centru se alatura celor peste 1200 saloane  deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Printre tratamentele disponibile la Nomasvello Iasi Iulius 2 se numara Epilarea Definitiva si Rejuvenarea Faciala cu IPL, curatarea faciala in profunzime cu tehnologia Proskin, precum si terapiile faciale intensive de o zi sau de 21 zile, pe baza produselor profesionale Nomasvello.

Prin epilarea definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe, in timp ce alte metode ca epilarea cu laser, nu trateaza pielea inchisa la culoare. Terapia faciala ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute. Aparatura proprie, de ultima generatie, precum si protocolul de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania asigura realizarea tratamentelor in conditii de maxima siguranta si eficienta. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologia IPL si instruit in permanenta, pentru a oferi servicii de calitate tuturor clientilor.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase- doar 30 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Iasi Iulius 2 beneficiaza de oferte lunare speciale si de un pret redus cu 50% la curatarea faciala Proskin, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare faciala). Asadar, pretul unei terapii faciale Proskin pentru clientii fideli este de doar 70 ron. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 30% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Salonul Nomasvello Iasi Iulius 2 ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0773 336 340, respectiv pe e-mail: iasiiulius2@nomasvello.ro

Imagini Salon:

 

 

Join our Team!