Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitiva progresiva IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament albire dentară BIO LED + Estethic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare in Iasi: Epilare Definitiva Progresiva si Tratamente Faciale

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Iasi este situat in incinta Iulius Mall, la etajul 2, punand la dispozitia clientilor parcare gratuita si un program de lucru prelungit.

Vino sa incerci in Iasi tratamentul de Epilare Definitiva Progresiva la un pret avantajos si unisex. Tratamentul este efectuat de Specialisti in domeniu, cu o tehnologie inovatoare, updatata in permanenta de laboratoarele No+Vello din Spania!

Pe langa Epilarea Definitiva cu lumina intens pulsata (IPL), centrul pune la dispozitia clientilor si tratamente faciale cu efect rapid, precum Rejuvenarea cu IPL (antirid, anti-pete, anti-acnee) sau curatarea faciala in profunzime ProSkin. Mai mult, clientii pot beneficia de un tratament facial flash sau intensiv, de 21 zile, pe baza produselor profesionale No+Vello cu acizi naturali.

Daca ai efectuat deja o sedinta de beauty, pretul pe care il vei plati pentru terapia ProSkin va fi redus cu 50%.

Esti din Iasi si nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva progresiva cu IPL? Trebuie sa stii ca tratamentul cu laser nu trateaza zona fetei. Tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente pe toate zonele, inclusiv pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe.

Totodata, centrul ofera iesenilor si terapiile inovatoare cu LED+Esthetic, precum tratamente anticelulitice, de fermitate, tratamente faciale intensive sau albire dentara BIO.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive progresive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la Nomasvello Iasi.

Detalii si programari la telefon: 0770 421 111, respectiv pe e-mail: iasiiulius1@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive progresive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

[wpseo_address id=”11137″show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_url=”1″ show_logo=”1″]