Acum suntem Mai Aproape de Tine prin 3 noi centre care se vor deschide in luna MAI: Nomasvello Cora Pantelimon, Nomasvello Iasi Newton si Nomasvello Ramnicu Valcea!
DAM START Pregatirilor de VARA, printr-o oferta de nerefuzat:
Epilare Definitiva zone mici la doar 70 lei sedinta, in loc de 270 lei ( 49% discount ), pentru zonele: Mustata; Maini; Laba Piciorului; Linie Abdomen; Barbie; Perciuni; Pometi; Areola Sani.
Produse profesionale premium la 1 L, cu rol anticelulitic si de fermitate a pielii la pretul de 240 lei fiecare.

×

Salon de infrumusetare in Iasi: Epilare Definitiva si Tratamente Faciale

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 2-4, (în incinta Iulius Mall, etaj 2)

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Iasi este situat in incinta Iulius Mall, la etajul 2, punand la dispozitia clientilor parcare gratuita si un program de lucru prelungit.

Vino sa incerci in Iasi tratamentul de Epilare Definitiva la un pret fix si unisex, de doar 30 euro pe zona tratata, efectuat de Specialisti in domeniu, cu o tehnologia inovatoare, updatata in permanenta de laboratoarele No+Vello din Spania!

Pe langa Epilarea Definitiva cu lumina intens pulsata (IPL), centrul pune la dispozitia clientilor si tratamente faciale cu efect rapid, precum Rejuvenarea cu IPL (antirid, anti-pete, anti-acnee) sau curatarea faciala in profunzime ProSkin. Mai mult, clientii pot beneficia de un tratament facial flash sau intensiv, de 21 zile, pe baza produselor profesionale No+Vello cu acizi naturali.

Daca ai efectuat deja o sedinta de IPL (epilare definitiva sau rejuvenare), pretul pe care il vei plati pentru terapia ProSkin va fi redus cu 50%, adica va fi de doar 68 ron pe sedinta.

Esti din Iasi si nu stii ce sa alegi intre epilarea cu laser si epilarea definitiva cu IPL? Trebuie sa stii ca tratamentul cu laser este dureros, se aplica preturi mai mari si nu se trateaza pielea bronzata si fototipul IV. Tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe.

Totodata, centrul ofera iesenilor si terapiile inovatoare cu LED+Esthetic, precum tratamente anticelulitice, de fermitate, tratamente faciale intensive sau albire dentara BIO.

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la Nomasvello Iasi.

Detalii si programari la telefon: 0770 421 111, respectiv pe e-mail: iasi@nomasvello.ro

Imagini Salon