Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

STRADA NUFARULUI, NR. 30, IN INCINTA LOTUS CENTER, VIZAVI DE KFC, ORADEA

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Oradea se gaseste in incinta Lotus Center din Strada Nufarului, numarul 30 (vizavi de KFC).

Centrul face parte din cea mai mare retea de infrumusetare din lume, cu peste 1200 centre deschise la nivel international si ofera servicii specializate de epilare definitiva si tratamente faciale cu lumina intens pulsata (IPL).

Tratamentele de epilare definitiva sunt eficiente de la prima sedinta, nu sunt dureroase si au un pret avantajos.

Epilarea definitiva cu IPL este neinvaziva si actioneaza chiar si pe piele bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Mai mult, salonul pune la dispozitia clientilor si tratamentul facial ProSkin de curatare in profunzime a tenului, cu ajutorul ultrasunetelor si a energiei galvanice. Aceasta procedura faciala este indicata pentru eliminarea punctelor negre, a urmelor de acnee si a excesului de sebum specific tenului gras. Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta, gratie actiunii intensive a produselor profesionale No+Vello.

In plus, centrul ofera si tratamente corporale anticelulitice si de fermitate, terapii faciale cu tehnologia LED+Esthetic.

Clientii Nomasvello care efectueaza o sedinta de beauty in centru beneficiaza de preturi reduse cu 50% la tratamentele Proskin si LED.

Toti clientii primesc Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

Detalii si programari la telefon: 0799 381 381, respectiv pe e-mail: oradea@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

[/section

0759099990