Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă IPL

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Tratament fermitate LED + Esthetic

Tratament anticelulitic LED + Esthetic

Tratament Facial LED Basic

Tratament Facial LED Basic Plus

Tratament Facial LED Soft

Tratament Facial LED Relax

Tratament Facial LED Complet

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Oradea

Strada Ștefan Octavian Iosif, nr. 7  in incinta Lotus Retail Park, Oradea

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Oradea Lotus Park ofera clientilor serviciile premium de la No+Vello, brandul Numarul 1 in lume in tratamente cosmetice cu IPL. Astfel, noul centru se alatura celor peste 1200 saloane  deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Specialistii Nomasvello Oradea Lotus Park efectueaza tratamente de: Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin si terapii faciale intensive de 21 zile.

Prin epilarea definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar rejuvenarea trateaza ridurile, petele si urmele de acnee. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe.

Terapia ProSkin actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica pentru a inchide porii si a elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute. Aparatura folosita este proprie si de ultima generatie. Specialistii aplica un protocol de lucru elaborat de medicii specialisti de la No+Vello Spania, fiind instruiti in permanenta, pentru a oferi servicii de calitate tuturor clientilor.

Tratamentele No+Vello sunt non-invazive, eficiente inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase.

Clientii Nomasvello Oradea Lotus Park beneficiaza lunar de oferte speciale si de un pret redus cu 50% la toate tratamentele Proskin, daca au efectuat cel putin o sedinta de beauty. Totodata, salonul ofera si abonamente avantajoase, cu pana la 58% discount.

Produsele profesionale No+Vello maximizeaza rezultatele tratamentelor si se pot achizitiona atat pentru acasa, cat si pentru a fi daruite celor dragi.

Clientii salonului Nomasvello Oradea Lotus Park se bucura GRATUIT de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp.

Detalii si programari la telefon: 0799 381 382 si pe e-mail: oradealotuspark@nomasvello.ro

VREAU O PROGRAMARE

Clientii salonului Nomasvello Ploiesti Cuza-Voda se bucura GRATUIT de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp.

0759099990