Obtine Indicatii:

Cu ce te putem ajuta?

Epilare definitivă

Tratament IPL Rejuvenare Antirid, Anti-Pete sau Antiacnee

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic

Curățare facială în profunzime Pro Skin Basic Plus

Curățare facială în profunzime Pro Skin Soft

Curățare facială în profunzime Pro Skin Relax

Curățare facială în profunzime Pro Skin Complet

Tratament intensiv de 21 zile

Aplicare produse profesionale pentru ten

Salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Ploiesti

Salonul de epilare definitiva Nomasvello din Ploiesti este situat in incinta AFI Palace, punand la dispozitia clientilor parcare gratuita si un program de lucru prelungit.

Tratamente Faciale in Ploiesti

Centrul utilizeaza tehnologia inovatoare cu lumina intens pulsata (IPL) pentru tratamentul de epilare definitiva, respectiv tratamentul facial de rejuvenare, antirid, anti-pete si anti-acnee.  Salonul face parte din cea mai mare retea de infrumusetare din lume pe acest segment de piata. Serviciile oferite au rezultate de la prima sedinta, la un pret fix si unisex, de doar 36 euro pe zona tratata.

Daca epilarea definitiva cu laser nu trateaza pielea bronzata si fototipul IV, tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt neinvazive si eficiente chiar si pe pielea bronzata, prin tehnologia SUN&Safe. Aparatura folosita este dezvoltata de laboratoarele No+Vello din Spania si updatata in permanenta, fiind utilizata doar de Specialisti in domeniu, instruiti dupa un protocol de lucru international.

Centrul Nomasvello Ploiesti ofera clientilor si alte servicii de ingrijire personala, precum curatarea faciala in profunzime ProSkin, cu ultrasunete si energie galvanica, alaturi de tratamente faciale intensive, care au la baza produsele profesionale No+Vello. Daca ai efectuat deja o sedinta de IPL, epilare definitiva sau rejuvenare faciala, pretul platit  pentru o terapie ProSkin va fi  redus cu 50% .

Esti in cautarea unui tratament facial in Ploiesti? Atunci viziteaza-ne si vei avea rezultate vizibile de la prima sedinta!

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

La Nomasvello Ploiesti primesti servicii premium de ingrijire personala la preturi avantajoase!

Detalii si programari la telefon:0787 599 998, respectiv pe e-mail: ploiesti@nomasvello.ro

VREAU SA MA PROGRAMEZ

Toti clientii beneficiaza Gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si de o diagnoza faciala Woodlamp la simpla vizita la centru.

AFI Cotroceni, Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București

Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6, București
București, București
Romania
Telefon: 0214 481 826
Telefon secundar: 0768 163 263
Email: afi.cotroceni@nomasvello.ro
URL: https://www.nomasvello.ro/blog/locatie/afi-cotroceni-bd-vasile-milea-nr-4-sector-6-bucuresti/